Julekoncert med Able Gospel Choir

11 dec 2016 kl. 14:00 - 15:45

Fredens Kirke, Skibhusvej 162, 5000 Odense C


Able Gospel Choir inviterer traditionen tro til julekoncert, hvor vi vil underholde med gospel-inspirerede julesange og masser af juleglæde. Vi er flyttet permanent til Fredens Kirke, som egner sig rigtig godt til rytmisk musik, hvilket gør at vi i år er stolte af at kunne byde ind med ikke kun vores pianist Pernille Arenfeldt, men også vores trommeslager Daniel Sloth Olesen og bassist Jesper Nordam. Derudover har vi i år, som en særlig gave til publikum, Benjamin Jensen med på fløjte.

Riv et par timer ud af kalenderen; lad julefred og lækre gospeltoner fylde dig, så du er klar til resten af december fyldt med alt hvad der til december hører.

Praktisk info

Tid og sted:
Koncerten foregår i Fredens Kirke, Skibhusvej 162 og starter kl. 14.00, men dørene åbnes kl. 13.30, så kom gerne i god tid og få en god plads. Der er gode parkerings muligheder ved kirken og i området omkring.

Der vil være en pause midt i koncerten, hvor det vil være muligt at købe et stykke hjemmebagt kage og småkager, samt kaffe/te og saftevand.

Pris i forsalg:
Voksne - 50 kr.
Børn og unge (3 - 17 år) - 25 kr.
Børn under 3 år - gratis.

Der er lidt penge at spare, hvis du vælger at købe billetten her. Køber du billetten i døren, kan du både betale kontant eller via mobilepay.

Pris i døren:
Voksne - 70 kr.
Børn og unge (3 - 17 år) - 30 kr.
Børn under 3 år - gratis.

www.ablegospelchoir.dk

https://www.facebook.com/events/304734289926334/


Voksen

Salg lukket


Børnebillet

Salg lukket