Julekoncert med Det Fynske Kammerkor

16 dec 2017 kl. 16:00 - 18:00

Sct. Albani Kirke, Adelgade 1, 5000 Odense

Der er næppe noget der anslår julestemningen som en rigtig julekoncert. Det Fynske Kammerkor har en god og stærk tradition for at synge julen ind med en koncert i Sct. Albani Kirke i Odense. Koncerten er lørdag d. 16. december kl. 16.00.

I år synges et a cappella program, der indledes med Per Drud Nielsens tre motetter til kærligheden. Derefter bevæger koret sig sats efter sats gennem det sene efterårs kulde og mørke hen mod advent og frem til julens strålende lys, varme og glæde. Programmet består dels af arrangementer af velkendte sange, dels af kendte og elskede kompositioner af Carl Nielsen, Niels W. Gade og A.P. Berggreen.

Som altid vil der undervejs i programmet være et par fællessalmer, hvor alle de fremmødte bliver en del af julens musik.

Det Fynske Kammerkor har i snart 30 år givet et utal af koncerter i både ind- og udland, og hører til blandt landets bedste kammerkor. Koret, der dirigeres af docent Alice Granum, var i sommer på en succesfuld turne til Færøerne med flere velbesøgte koncerter.

Børn u. 12 år gratis adgang.

Link til Kammerkorets event på Facebook: https://www.facebook.com/events/185023545404419/

Almindelig billet

Salg lukket

Unge u. 25 & pensionister

Salg lukket