spring til hovedindhold

Julekoncert med Fredensborg Slotskirkes Pigekor

Julekoncert med Fredensborg Slotskirkes Pigekor

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

14 dec 2023 kl. 19:30 - 20:30

Beskrivelse

NB. Årets julekoncert er nu udsolgt. Vi har oprettet en venteliste, som du kan tilmelde dig. Her skriver vi ud, såfremt vi får plads til flere gæster, når vi stiller op til koncerten i begyndelsen af december.

Julen på Gammelgaard byder denne gang på en spektakulær oplevelse, når vi torsdag 14. december for første gang kan invitere til julekoncert med pigekoret fra Fredensborg Slotskirke.

Under ledelse af korleder Cille Buch kan vi se frem til en stemningsfuld aften med et helt særligt nærvær og intensitet fra ikke færre end 30 dygtige, unge og stærke stemmer, der garanterer den fineste julestemning med et program af julens smukkeste og mest elskede melodier.

Pigekoret fra Fredensborg Slotskirke har de seneste år udviklet sig til at være et af landets mest efterspurgte kor til alt fra koncertsamarbejder med etablerede kunstnere til egne koncerter og studieindspilninger. Koret har en anselig koncertvirksomhed på 25-30 koncerter om året, og ud over Fredensborg Slotskirke er de også tilknyttet Asminderød Kirke, hvor de medvirker ved cirka 100 højmesser og musikgudstjenester årligt i forskellige konstellationer.

H.K.H. Prinsesse Benedikte er protektor for koret.

Både før og efter koncerten holder vi åbent i Café Gammelgaard i Hovedhuset, hvor der vil være mulighed for at nyde gløgg, juleknas og andre varme drikke i de hyggelige stuer. Vi serverer ikke anretninger i caféen denne aften.

NB. Billetsalg til julekoncerten foregår alene via Billetto.


Billetsalg indledes tirsdag 3. oktober kl 10.

Lokation

Gammelgaard, Gammel Klausdalsbrovej 436, 2730 Herlev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på