Julekoncert med Gospelkoret Corallerne og Sabina Mathew

Julekoncert med Gospelkoret Corallerne og Sabina Mathew

Billetter fra DKK 60,00

Sted

Dato

12 dec 2022 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Julen er en særlig tid, hvor musik og elskede sange skaber rammen om traditioner, følelser og minder.

Gospelkoret Corallerne og dirigent Birthe Paulsen inviterer indenfor til en medrivende julekoncert hvor både velkendte og nye julesange kombineres med det bedste af korets repetoire fra i år.

Koncertens stjernesolist er Sabina Mathew, som er et stort navn på den danske gospelscene. Hun er en karismatisk sangerinde, der har sunget gospel hele sit liv og kendt for at fortrylle alle med sin fantastiske stemme og varme nærvær.

Med sig har Corallerne desuden korets trofaste solist Annie Kirstine Strandet, som altid indtager publikum med sin unikke og soulfulde stemmeklang.

En stjernebesætning af musikere:

Pianist: Henrik Paulsen

Trommer: Mikkel Villingshøj

Bas: Yasser Pino

Saxofon: Michael Christensen

Lokation

Engholmkirken, Engholm Kirkevej 1, 3450 Lillerød

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .