Julekoncert med Helene Hørlyck

Gemsevej 19, 4623 Lille Skensved
02 dec 2021 kl. 19:30 - 21:15
Billetter DKK 100,00 - DKK 150,00
Billetter DKK 100,00 - DKK 150,00

Have yourself a merry little Christmas

Er titlen på en af de skønne julesange som Helene synger til årets julekoncert, men også en underbevidst tanke om, at vi alle skal ønske hinanden ”A Merry Little Christmas” når det bliver JUL.

Det er mere aktuelt end nogensinde.

I den anledning arrangeres der Julekoncert i Ejby Medborgerhus med den nye stjerne på underholdningsscene i Danmark, Helene Hørlyck.

En akustisk koncert hvor Helene har 2 fantastiske musikere med på scenen. Instrumenteringen og Helenes smukke stemme, giver en helhed og dybde, som berører publikum ganske nærværende.

Helene er en international orienteret solist, hvilket også afspejler sig i repertoiret.  En skøn blanding af sange som  I'll be home for Christmas, Gloria in excelsis Deo, What child is this, Wintersong, Amazing Grace blandes med dejlige danske sange og salmer, som går op I en højere enhed.

Helene har været bosat 23 år i London hvor hun har haft en imponerende karriere på de internationale scener. For 4 år siden valgte Helene Hørlyck at flytte basen hjem til Danmark. Da hun i 2019 begyndte indspilninger til et kommende album, kom der hurtigt interesse for Helenes skønne stemme.   DK4 bragte et stort portrætprogram og optog efterfølgende en live-koncert, som har fået mange rosende ord med på vejen. I sommeren 2020 har Helene lavet friluftkoncerter bl.a. sammen med ”De 3 kgl. Tenorer”.

eventet sluttede

Julekoncert med Helene Hørlyck

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke