Julekoncert med Mark & Christoffer i Tølløse

Tølløsevej 1, 4340 Tølløse
05 dec 2021 kl. 14:00 - 15:30
Billetter DKK 180,00
Billetter DKK 180,00

En herlig tradition er skabt i "Hjertet af Sjælland" ❣

"Kom til Tølløse og få julestemningen i hus, når duoen Mark & Christoffer for 3. år i træk besøger Kulturhuset No1". 🎅🎅👌 

DER SKAL FOREVISES CORONAPAS VED INDGANGEN 🙏

Julen er jo traditionernes tid, så det er med største glæde at Mark & Christoffer igen i 2021 gæster Tølløse NO1 med deres sublime julekoncert, som ikke kun handler om jul.

Du får en fænomenal musikalsk oplevelse, med masser af hygge, fremragende sang og guitarspil fra de to synnejyske gutter. 

Når Mark & Christoffer sætter sig ved siden af hinanden med hver deres guitar og begynder at spille, sker der noget næsten magisk. Rent musikalsk kommer vi vidt omkring, da deres repertoire indeholder både sange fra ind-/udland.

Den særlige kemi, der er mellem de to gutter, de venskabelige drillerier og den lunefulde humor omfavner og smitter af på publikum, og mellem sangene slår de to knejte over i klingende sønderjysk. 

Mere end 20 års makkerskab og venskab mellem dem mærkes tydeligt.

Gavesækken er, som altid, fuld af musikalske julelækkerier med en god blanding af velkendte klassikere og nyere julehits.

Duoens fortolkninger er fyldt med hjertevarme.

Mark & Christoffer er garant for, at publikum går fra årets hyggeligste julekoncert med julestemning helt ind i inderste hjertekammer.

Julekoncerten er også et tilbageblik på det forgangne år og indeholder et hyldestmedley til en kunstner, der fortjener at blive hyldet/æret. Således er koncerten altid ny og vedkommende – og samtidig fuld af tradition.

Billetpris:

Kr. 180,- + billetgebyr

https://www.facebook.com/searc...

Mark & Christoffers hjemmeside:

https://markogchristoffer.dk/

eventet sluttede

Julekoncert med Mark & Christoffer i Tølløse

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke