Julekoncert med Røst

18 dec 2019 kl. 20:00 - 22:00

Xenon, Rådhusstræde 13, 1466 København

Året synger på sidste vers, dagene går i skjul, og selvom november til tider føltes lidt for windy og mørk, finder lyset alligevel vej. Vi vil gøre vores til, at julelysene giver genskin i Københavns tusinde øjne og i dit vinterhumør i Huset i indre by onsdag den 18. december fra kl. 20.

Mens du venter på, at sneen falder og din indre vintersolkonge titter frem, skal du da finde vejen til Rådhusgade og Xenon-scenen i Huset-KBH, hvor du rammes af sprød acapellalyd af lækre julerier komponeret af bl.a. Christian Hjelm, Coldplay og Julie Maria iblandet vores all time favorite (+ to spritnye) røst’ede pop-du-næsten-kender-numre arrangeret til netop Røst af dygtige arrangører som Mie Rank Brunberg, Morten Kjær, Line Groth, Anne Lindahl, Jens Johansen og Johanna Steffens.

Vi glæder os til at dele ud af vores flerstemmighed og lune dig op til den søde juletid.  

► Gratis for børn under 12 år

►Huset-KBH: Rådhusstræde 13, 1466 København, 3. sal, Xenon

► Dørene åbner kl. 19.30, koncerten begynder kl. 20.00

//VI ER RØST//

Røst holder til hos musikforeningen Copenhagen Music i Musiktribunen under Valby Stadion og dirigeres af korleder Mie Rank Brunberg. Vi er et ambitiøst, rytmisk acapella-kor, der ønsker at bryde med den gængse opfattelse af kor og kormusik. Vi har et opdateret repertoire med friske arrangementer, der bliver arrangeret specielt til os. Røst er pop, du næsten kender. Find, følg og like os på de sociale medier eller læs mere på hjemmesiden: https://www.roestkbh.dk/