Julekoncert med Sigmund

Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg
17 dec 2020 kl. 19:00 - 21:00
Billetter DKK 165,00
Billetter DKK 165,00

Sammen med Sigmund fra X factor og Kasper Daugaard på piano skal vi på en historisk rejse og høre nogle af de store juleklassikere, suppleret med Sigmunds dejlige energi og hyggesnak med publikum. Sigmunds gode veninde, Stine Sara, vil også kigge forbi og synge The Christmas Song i en dejlig duet med Sigmund. 

Der bliver spillet tre sæt af 30 minutters varighed. 

Kort om Sigmund: Sigmund deltog i X Factor i 2018 og endte på en flot 3. plads. Efter at have haft, hvad Sigmund kalder et fjumreår, er han tilbage til det, han brænder mest for, nemlig sang og entertainment. Derudover er Sigmund i fuld gang med at lægge sidste hånd på sin nye single, der udkommer i starten af 2021.

Kort om Kasper Daugaard: Kasper har et langt repertoire bag sig som musiker og pianist, hvor han bl.a. spiller og har spillet i/sammen med The Grenadines, Hardinger Band, og Lukas Graham. 

Kasper spiller ofte i Natkirken på Strøget i København, og det er her Sigmund og Kasper har fundet sammen i et musikalsk samspil og en energi, der SKAL opleves live. Det er blevet til en række dejlige julenumre.

Kort om Stine Sara: Stine blev Danmarkskendt, da hun i foråret i Go´ Aften Danmark fortalte om sine udfordringer med at have Tourette og få hoste tics og råbe "Jeg har Corona virus" i disse Corona tider. Stine har sunget i mange år, og nu har Sigmund og Stine fundet sammen i en duet, da begge har Tourette men at deres tics er i ro, når de synger.

Hvis du ønsker at spise hos Bartof Station inden koncerten, skal du komme mellem 17.30 –18.00.
Det er IKKE tilladt at spise i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden.
Bartof Station åbner kl. 17.00. Køkkenet åbner kl. 17.30 og lukker kl. 18.15.

Sikkerhedsforanstaltninger:

Bartof Station overholder alle Covid-regler for afholdelse af koncerter til punkt og prikke og skifter også luften ud dernede hele tiden. 

Kom i GOD TID - PLEASE, da personalet seater alle på anviste pladser for at overholde afstandsreglerne.

Vi ses til den hyggeligste aften med masser af dejlig julemusik på Bartof Station.

Profile picture
LaughOutLoud Management & Music Production

Hos LaughOutLoud Management & Music Production kan du booke Sigmund, Kali, Booty Beats, Marlene Rommerdal Simoni og April Califano. Vi arbejder også events, PR, Branding & markedsføring samt udgivelse af musik. Læs mere på hjemmesiden.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke