spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Julekoncert med Ungklang 2023 17 dec, 13.30

Afholdt event

Julekoncert med Ungklang 2023 17 dec, 13.30

Fra DKK 30,00

Sted

Dato

17 dec 2023 kl. 13:30 - 15:30

Beskrivelse

I ensemblet UngKlang er nøgleordet “kontrast”. Og netop kontrast er også det gennemgående tema for ensemblets julekoncerter i 2023. Til en julekoncert med UngKlang kan du forvente en koncertoplevelse, der både vil indeholde velkendte juleklassikere og alternative, kontrastfyldte toner, arrangeret og skrevet af ensemblets egne sangere.  

      

I UngKlang leges der altid med publikums forventninger om, hvad og hvordan et klassisk pigekor er og lyder. Udover det musikalske, vil koncertens visuelle koncept også lede tankerne hen på kulde, jul og lys i mørke.

UngKlang er et musikalsk fællesskab med ni unge kvinder i alderen 22-24 år. Trods deres unge alder, har de allerede et flot og bredt CV og mere end 15 års erfaring i at synge sammen, blandt andet som sangere i DR Pigekoret.

Sidste jul udsolgte julekoncerten med Ungklang meget hurtig og vi havde mere end 100 på venteliste. Derfor har Musikforeningen på Folke Bernadottes Allé bedt ensemblet om at i år give os to koncerter på samme dag, men der er stadig begrænset med pladser så skynd jer at sikre dig en billet!

UngKlang er blandt andet kendt fra tv-programmer som TV2’s “De største øjeblikke”, mindehøjtideligheden for ofrene i Fields og var i 2022 også så heldige, at optræde for daværende præsident for USA, Barack Obama.

Musiker: Thora Kidon Jæger
Visuelt samarbejde: Rhodflowers

Kirkens hyggelige café holder som altid åben i pausen og til julekoncerten findes mulighed at købe Glögg og svenske luciaboller.

Arrangør: Musikforeningen på Folke Bernadottes Allé.    Folke Bernadottes Allé 4, (Svenske Gustafskirken).        2100 København Ø
Lokation

Musikforeningen, Folke Bernadottes Allé 4, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .