Julekoncert på Roskilde Festival Højskole

Julekoncert på Roskilde Festival Højskole

Billetter fra DKK 50,00

Sted

Dato

10 dec 2023 kl. 15:00 - 17:00

Beskrivelse

Kom til julekoncert med Roskilde Studiekor på Roskilde Festival Højskole søndag d. 10. december kl. 15.00. Hovedværket for eftermiddagen er 'Mariamusik' som bliver suppleret af gængse julesange, æbleskiver og glögg. Læs mere om værket herunder.

Værket er skrevet i 1974 af Anders Öhrwall (1932-2012), svensk komponist og kordirigent til den nordiske korfestival, Nordklang. Værket findes i to udgaver, der ud over de latinske tekstpassager har tekst på hhv. svensk eller dansk.
Musikkens 12 satser bygger på ældre Maria-tekster og -viser fra Sverige, England, Tyskland og Frankrig. Blandet med citater fra Bibelen og kirkelige, latinske tekster giver værket os et indblik i Jomfru Marias verden og virkelighed samt de tilknyttede historier og legender. Derudover gentages den ultimative hyldest til Jomfru Maria, ’Ave Maris Stella’, i hele fire af de 12 satser. Mariamusikken er et værk, hvor tekst, musik og arrangementer formidler en fælles fortælling om Jomfru Maria. En relevant fortælling få dage før budskabet om julen gør sit indtog.

Tid: 10. december 2023, kl 15.00
Sted: Roskilde Festival Højskole, Basgangen 20, 4000 Roskilde

Lokation

Roskilde Festival Højskole, Basgangen 20, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .