spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Julekoncert på Slottet

Afholdt event

Julekoncert på Slottet

Fra DKK 285,00

Sted

Dato

14 dec 2022 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Charlottenlund Slot er stolte af at præsentere en eksklusiv aften i selskab med Silas og Caspar Phillipson.


I den smukt julepyntede Riddersal vil Caspar og Silas få alles julehjerter til at banke, når de sammen spiller julen ind med masser af kendte danske julesange, samt julesange fra Caspar Phillipsons andet hjemland England. Silas løfter aftenen med skønne toner fra Mozart, Chopin og Messiaen.

Caspar Phillipson, har netop vundet dette års "Vild med dans" påTV2, og er også kendt fra DR’s serie ”Orkestret” samt sin medvirken som JFK i adskillige internationale film. Han har desuden sunget i flere Musicals i både Danmark og England, og han har gennem mange år været en fast tilbagevendende solist på Plænen i Tivoli.

Silas Phillipson uddanner sig til koncertpianist ved det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor han er midt i sit femte år. Han er vokset op med musikken og er allerede en utrolig dygtig koncertpianist.

Der kan købes billetter med en let anretning samt et glas af husets rød/hvidvin, en øl eller sodavand eller man kan købe koncertbillet uden mad/drikke.

Lokation

Charlottenlund Slot Charlottenlund Slot, Jægersborg Alle 1, 2920 Charlottenlund

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .