Julekoncert på Sølyst

19 nov 2017 kl. 15:00 - 16:30

Sølyst, Denmark, Emiliekildevej 2, 2930 Klampenborg


Operasanger Jens-Christian Wandt er vært ved en julesalon i stuerne på Sølyst. Akkompagneret af Holmens Organist og Slotsorganist ved Christiansborg Jakob Lorentzen, fører han publikum gennem et program med julens populære og elskede sange og salmer. Der er solistiske indslag og fællessang, og det hele bliver serveret med anekdoter og små historier om julens musik og traditioner. En ægte julesalon med knas og godter, musik og traditioner.Til dette arrangement bliver der serveret kaffe og gløgg med hjemmebagt julekringle.

Jens-Christian Wandt
Jens-Christian Wandt er kendt fra Verdensballetten på Sølyst som han er leder af hvor han som operasangere også selv står på scenen. Han har medvirket ved koncerter og forestillinger i både ind- og udland, indspillet en række album, optrådt på tv og i radio og er en kær gæst på Sølyst. Sammen med Jakob Lorentzen har han udgivet jule-cd´en “Jul i Skagen” som har solgt over 4000 ex. og dermed er et af de mest sælgende klassiske jule-album i Danmark. Jule-salonen på Sølyst skyder Jens-Christian Wandts jule-turné i gang, en turné som byder på 21 julekoncerter over hele landet , bl.a. i Trinitatis Kirke, Holmens Kirke, Skagen Kirke og Skagens Museum.

Velgørenhed
Beløbet går ubeskåret til Barndrømmen, der arbejder for at hjælpe børn og unge med at indfri deres potentiale, udvide deres verdensbillede og hjælpe dem til at se muligheder. Barndrømmen er særligt opmærksomme på børn, der kommer fra socialt belastede hjem. Læs mere om Brandrømmens arbejde her

Julekoncert

Salg lukket