Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Julekoncert - Sønderborg Gospel Choir

eventet sluttede

Julekoncert - Sønderborg Gospel Choir

Billetter fra DKK 75,00

Sted

Dato

15 dec 2022 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Søger du efter en anderledes julekoncert, som  emmer af juleglæde og julehygge, og er tilsat en ordentlig omgang gospel? 

Så har du fundet den!


Som noget nyt afholder Sønderborg Gospel Choir årets julekoncert 2022 på Sønderborghus, hvor der vil være mulighed for at vælge mellem to typer billetter.

Balkonbilletter, hvor du kan sidde og nyde koncerten med kig ud over den julepyntede sal.

Bordbilletter, hvor du har siddeplads i salen ved runde julepyntede borde.


Noget andet nyt er, at du både før og under koncerten kan købe drikkevarer i baren, som du kan nyde, imens vi sørger for at få dig i julestemning.


Så tag fat i din familie og venner og kom til årets julekoncert 2022. Det bliver med garanti en aften fyldt med glæde, hygge og fremfor alt julesang!

Dørene åbnes kl.19.

Arrangør

Sønderborg Gospel Choir er et ambitiøst gospelkor, hvor sangnørderi og socialt fællesskab vægtes højt. Koret blev stiftet d. 23. september 1993.


Vi bliver dirigeret af Johanna Løhde Nielsen, der ligesom os, er meget passioneret omkring gospelsangen.


Til koncerter er vi et kor som formår at nå ud over scenekanten og give folk en musikalsk oplevelse fyldt med glæde, nærvær og energi.

Lokation

Sønderborghus, Martin Nyrops Plads 2, 6400 Sønderborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .