Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Julekoncerten 2017 | Marie Carmen Koppel

eventet sluttede

Julekoncerten 2017 | Marie Carmen Koppel

Billetter fra DKK 100,00

Sted

Dato

12 dec 2017 kl. 19:30 - 20:30

Beskrivelse

Traditionen tro overlader vi det til Marie Carmen Koppel at slutte året af på Gammelgaard, når hun til årets julekoncert sørger for, at vi kommer i den helt rigtige julestemning tirsdag 12. december.

Ingen jul på Gammelgaard uden en rigtig julekoncert. Vi har de sidste mange år gjort det til en tradition at fejre jul på Gammelgaard til tonerne fra Marie Carmen Koppel og pianist Steen Rasmussen. Og den tradition fastholder vi selvfølgelig igen i år.

Danmarks ukronede soul- og gospeldronning er altid garant for en julekoncert ud over det sædvanlige. Hendes uovertrufne sangteknik er inspireret af ophold i bl.a. New York, hvor hun fik den amerikanske gospeltradition helt ind under huden. Og hvert år i december fylder hun kirker og spillesteder over hele landet med sine stemningsfulde julekoncerter.

Vi kan forvente et repertoire, der spænder over klassiske amerikanske julesange som Silent Night og White Christmas til smukke og kraftfulde gospelsange, så julestemningen vil med garanti være helt i top efter aftenens koncert.

Ønsker du at indlede aftenen kl. 17.30 i Café Gammelgaard, er der mulighed for at bestille bord til en let anretning bestående af pocheret æg på avocado med sprød parmaskinke, røget hellefisk på pink kål toppet med blomkål, spirer og hvid trøffelolie samt Kry råmælksost med kompot af pære og krondild. Hertil serveres der hjemmebagt maltbrød. Anretningen koster 90 kr, og der kan bestilles bord på tlf. 4452 5812.

Efter koncerten holder caféen også åbent med ild i pejsen og klassiske julefristelser.

TIRSDAG 12. DECEMBER KL. 19.30
ENTRÉ 100 KR
BILLETTO.DK ELLER TLF. 4452 5812

Lokation

Gammelgaard, Gammel Klausdalsbrovej 436, 2730 Herlev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .