Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Julekoncerter med Sankt Anne Pigekor 2020 - fredag

Event aflyst

Julekoncerter med Sankt Anne Pigekor 2020 - fredag

Billetter fra DKK 75,00

Sted

Dato

18 dec 2020 kl. 17:00 - 18:30

Beskrivelse

Traditionen er i højsædet ved Sankt Annæ Pigekors julekoncerter og 2020 er ingen undtagelse, hvor koret gennemfører tre julekoncerter i Helligaandskirken på strøget.

I år samarbejder Sankt Annæ Pigekor igen med Danmarks Underholdningsorkester, hvorfra en strygekvartet sammen med harpenist Mette Franck vil bidrage med smukke klange.

Med musik af Benjamin Britten, John Rutter og Michael Bojesen, traditionelle julesange samt det traditionelle Lucia-optog håber vi at skabe den specielle ånd der præger koncerter i december – det, nogen kalder julestemning.

Der er et begrænset antal siddepladser til koncerterne i Helligaandskirken, grundet de gældende COVID-19-restriktioner. Til gengæld er det i år muligt at vælge mellem tre koncertdatoer.

Medvirkende:

Sankt Annæ Pigekor

Mette Franck, harpe

Strygere fra Danmarks Underholdningsorkester:

Christine Enevold, violin

Kristine Algot Sørensen, violin

Iben Teilmann, bratsch

Helle Sørensen, cello

Anne Marie Granau, musikalsk ledelse

Lokation

Helligaandskirken Helligaandskirken, Niels Hemmingsens Gade 5, 1153 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .