Julemarked for Kunsthåndværk og Design

eventet sluttede

Julemarked for Kunsthåndværk og Design

Billetter fra DKK 40,00

Sted

Dato

26 nov 2022 kl. 10:00 - 17:00

Beskrivelse

Vendsyssel Kunstmuseum inviterer til Julemarked for Kunsthåndværk og Design

Lørdag den 26. november gentager vi succesen fra sidste år - vores Julemarked for Kunsthåndværk og Design.

Vendsyssel Kunstmuseum favner hele familien, når der er julemarked. Udover de 20 stande med kunsthåndværk og design er der smagsprøver til de store og goodiebags med julegodter og en kreativ opgave til de små. Kig også forbi det kreative værksted, hvor inspirerende ’julealfer’ står klar til at hjælpe børn og barnlige sjæle med at kreere smuk julepynt enten til at tage med hjem eller til at pynte Kunstmuseets store juletræ. Så tag familien med og nyd en inspirerende dag sammen på Kunstmuseet.

Vi har sørget for en hyggelig stemning med toner af julejazz, lækre smagsoplevelser og muligheden for at opleve stande med keramik, tekstil, porcelæn, smykker, papir, læder, pileflet og glas. Det betyder, at du kan kombinere kunstoplevelser, nyde stemningen og finde den helt rette julegave til en, du har kær samt møde de dygtige kunsthåndværkere bag. En gave, der bærer en historie med sig
Undervejs er der mulighed for at deltage i et flette-kursus med PaperMatrix, som holder et kort oplæg og lærer dig at flette en lille kurv.

Når shoppetrangen er stillet, kan man tage en velfortjent pause i smagsuniverset og nyde kaffe, kage, gløgg og en lettere frokost fra UNOkaffebar eller nyde smagsprøver på bl.a. julevin fra Risgaard Vinhandel. Prikken over i’et er jazzmusikeren Gregers, når han, sammen med sin guitarist, spreder et lydtæppe af jazzede juletoner over hele museet – og alt sammen omkranset af kunstoplevelser.

Deltagende på julemarkedet er: Kildahls Keramik, Mette G Keramik, Better World Fashion, Mette Albæk Design, Himmerlandsvæverne, Catherine Collart, Komono, Anna Kolind, Karoline Dahrling, Hjorth Design, Pernille Nielsen, Katja Kreiner, Stars'n'Stuff, Nordgaard Smykker, Lars Nedergaard, PaperMatrix, Sæby Glaspusteri, Hjørring Grafisk Værksted, Liljen Design, Museum for Papirkunst og Sæby Porcelæn.

Det hele sker lørdag den 26. november kl. 10-16.00 på Vendsyssel Kunstmuseum, P. Nørkjærs Plads 15, 9800 Hjørring. Du kan læse mere på www.vkm.dk.

Som led i Vendsyssel Kunstmuseums fokus på børnefamilier og nærvær har vi i år teamet op med Susanne Halds julegaveindsamling. Så hvis du har legetøj i overskud, samler Susanne julegaver ind til børn, der ikke har ret meget at pakke op. Det giver en ekstra dag til indsamling i Hjørring centrum, og Susanne og hendes julehjælpere får mulighed for at sprede budskabet yderligere, og måske indsamle flere gaver, penge og få flere julehjælpere til det gode formål. Alt det sker i tæt samarbejde med Hjørring Kommunes børne- og familieafdeling, som sørger for kontakten til udsatte familier med børn. Frem til VKMs Julemarked kan man indlevere legetøj m.m. på Børge Christensens Vej 12 i Hjørring mellem kl. 14.00 og 17.00. Se mere her

Entré: 80 kr. • KLUB VKM: 40 kr. • Under 18 år gratis
Aflevering af Julegaver til Susanne Halds Julegaveindsamling GRATIS

Kommer du i bil henviser vi til parkering på Mammutpladsen og Sct. Olai Plads.

Arrangør

Vendsyssel Kunstmuseum ligger centralt i Hjørring i den tidligere Bechs Klædefabrik. Samlingen fokuserer på kunstnere med tilknytning til Vendsyssel og rummer både maleri, skulptur, kunsthåndværk og grafik fra ca. 1945 og frem. Dertil kommer en stor samling af maleren Niels Larsen Stevns’ værker. Foruden værker fra samlingen vises årligt 3-4 særudstillinger.


Museet har åbent tirsdag til søndag kl. 11.00-16.00.

Lokation

Vendsyssel Kunstmuseum, P Nørkjærs Pl. 15, 9800 Hjørring

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .