spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Julemarked på Esrum Kloster & Møllegård

Afholdt event

Julemarked på Esrum Kloster & Møllegård

Fra Gratis

Sted

Dato

25 nov 2023 kl. 10:00 - 03 dec 2023 kl. 17:00

Beskrivelse

Åbningstider:

Julemarked afholdes i to weekender, lørdag og søndag kl. 10-17:
25. - 26. november
2. - 3. december


Vi hylder ”håndens arbejde” på årets mest stemningsfulde marked! Her kan du få ægte klosterprodukter, specialiteter fra bæredygtige fødevarenetværk og dansk kunsthåndværk. Du finder det helt særlige som julegave, til bordet, køkkenet og værtinden – og får en god fortælling med hjem.


Smag og køb delikatesser til julens mange fester

På markedet kan man gå ombord i et væld af delikatesser hentet direkte hjem fra europæiske klostre. Her kan man smage og købe fantastiske råmælksoste, uafrysteligt fristende trappistøl, forførende smørbare pâtéer, fransk vin, dansk likør, syltede frugter, marcipan og kager produceret af munkene og nonnerne selv og andre guddommelige kvalitetsprodukter fra forskellige danske fødevarenetværk.


Håndplukket kunsthåndværk – gaver med hjerte og sjæl

Man kan også finde den helt særlige julegave. Klosteret har inviteret et væld af danske kunsthåndværkere og lokale producenter- både up-coming og mere etablerede. Du møder kort sagt ”hovedkvinden/manden” bag værket, der har lagt hjerte og sjæl i dét, de viser frem på markedet. Få alt fra pynt, glas, keramik, tekstiler, smykker, sæber, kurve og meget andet.


Uden mad og drikke, dur helten ikke

Man går ikke sulten hjem fra julemarkedet! Julecaféen serverer herlige måltider, der kan skylles ned med nytappet klosterøl. Og er man ikke blevet mæt, kan man gå ombord i udendørs madboder, der serverer hurtig – men lækker – mad, varme drikke og søde sager.


Børneaktiviteter og udstilling

Tag ungerne med i familieværkstedet, hvor I sammen kan komme ned i gear og hygge om julenørklerier. Udstillingen på klosteret har også åbent under hele markedet, og er inkluderet i entréprisen (normal entrépris uden for julemarkedet: 95,-)


Entré: (kan også købes i døren på selve dagen)

Billetten giver adgang til julemarkedet og til udstillingerne på klosteret (normalpris 95,-)
Voksne: 65,-
Børn 0-18 år: Gratis

Arrangør

Esrum Kloster & Møllegård er et cistercienserkloster fra 1151 og i dag er vi både en moderne oplevelsesattraktion og portalen til Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

Vi favner stedets kultur- og naturarv og byder året igennem på en lang række unikke oplevelser og aktiviteter.

Se mere på www.esrum.dk

Lokation

Esrum Kloster & Møllegård Esrum Kloster & Møllegård, Klostergade 12, 3230 Græsted

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .