JULEMYSTERIET (familiemusical)

JULEMYSTERIET (familiemusical)

Billetter fra DKK 69,00

Sted

Flere tidsrum

3 december 2022 - 18 december 2022

Beskrivelse


OBS! Vær opmærksom på, at "Julemysteriet" spiller flere gange dagligt, så vær sikker på, at du vælger det rette spilletidspunkt i forhold til, hvornår på dagen du ønsker at se forestillingen. Se oversigten over samtlige spilletider øverst i denne infotekst...

"JULEMYSTERIET"
Glæd dig til Musicalteatrets kommende julemusical “Julemysteriet en hyggelig, underholdende og sjov teaterforestilling for hele familien (egnet for alle voksne og børn fra 3 år og op), som opføres i KU.BE på Frederiksberg d. 3.-18. december 2022. Forestillingen varer ca. 60 minutter og spiller hele 40 gange i spilleperioden. Køb billetter nu!

Julemysteriet” er Musicalteatrets tiende familiemusical og er eventyrlig, lærerig og morsom teateroplevelse, fyldt med fantastiske sange og farverige figurer! Forestillingen er en genopsætning af Musicalteatrets succesfulde originalopførsel i 2017, og den handler om Julemandens pakkenisse nr. 37 (bedre kendt under navnet ’37’), der er træt af at pakke gaver ind til børn og aldrig selv få nogle af gaverne. Lige op til jul siger han sin stilling op og bygger sig en snemand derhjemme. Han beder til Den Rigtig Gode Julefe om at gøre snemanden levende, så han kan få sig en ven at tilbringe julen sammen med og ikke sidde alene og være trist. Julefeen dukker op og fortæller ham, at han er nødt til at finde Julehjertet for at få sit ønske opfyldt og få sin juleglæde tilbage. ’37’ drager ud på en rejse for at finde det mystiske Julehjerte og får undervejs hjælp af sin nabo-nissepige Julianna, rensdyret Allan, Isdronningen fra Ishøj, bagermanden Kringle og bagerkonen Klejne, rejseguiden Onkel Porto og mange flere. Mon ’37’ og hans venner når at løse gåden om, hvad Julehjertet er, hvordan det ser ud, og hvor det gemmer sig inden juleaften?

Hør sangene allerede nu!
Hele soundtracket fra forestillingen er allerede blevet udgivet på YouTube. Hør alle sangene fra "Julemysteriet" her: bit.ly/julemysterietsange
Hør alle sangene fra samtlige af Musicalteatrets familiemusicals (inkl. Julemysteriet, Slik eller ballade, Væk i en sæk, Halloween-mysteriet, Superhelte og Med sin pynt) her: bit.ly/børnesange

Om billetsalget
Billetterne er unummererede og koster 69 kr. stk. + gebyr for alle børn/voksne (uanset alder). Har du købt billetter og ønsker at få dem refunderet, hvis du hellere vil se forestillingen på et andet tidspunkt/dato, bedes du senest 5 dage før den forestilling, som du oprindeligt har købt billetter til, kontakte Musicalteatrets billetafdeling (og oplyse købers navn, ordrenummer og spilledato/tidspunkt på dit oprindelige køb) på: billet@musicalteatret.dk – Musicalteatret vil derefter kontakte Billetto om af få dine billetter refunderet, så du kan købe nye billetter til det spilletidspunkt, som du foretrækker i stedet. Billetterne kan ikke ombyttes direkte (kun refunderes), og Billettos købsgebyrer tilbagebetales ikke ved refundering.

Kørestol-pladser
Det er muligt for publikum i kørestol at se forestillingen “Julemysteriet” – du skal blot kontakte Musicalteatret og høre, om der er flere ledige pladser på den dag, som du ønsker at købe en kørestol-plads til, da der er begrænset plads til de individuelle forestillinger. Er der plads, skal der derefter blot købes en almindelig billet, og Musicalteatret har noteret, at du/I ankommer i kørestol, og vi sørger for, at der så er gjort plads til dig/jer. Kontakt Musicalteatret angående kørestol-forespørgsler på: billet@musicalteatret.dk

Bag "Julemysteriet"
Instruktør: John Holmgren Brohammer Jensen.
Manuskript: Rasmus Mansachs.
Originalsange: Lars Rahbek Andresen & Rasmus Mansachs.
Koreograf:
Signe Nathalie Rasmussen.
Instruktørassistent: Mette Abildgaard.
Medvirkende (alfabetisk):
Noazofia Bjørk Arnfred, Niels Damgaard, Caroline Bang Fredensborg, Filip Mørup Hansen, Michelle Kramer Hendriksen, Paulien Iversen, Ida Kidal, Ida Winding Larsen, Theiss Overholt Pjetursson, Clara Poulsen, Marlene Juhl Skovgård, David Svane.

Rabat-tilbud til institutioner og skoler
Kunne du tænke dig at komme ind at se “Julemysteriet” med flere børn fra din skole, børnehave, fritidshjem eller en anden institution? Alle institutioner og skoler kan få særlig rabatordning på billetter til “Julemysteriet” i hverdagene, og det vil være muligt at betale via EAN-faktura, hvis man ønsker det. Skriv til Musicalteatrets billetafdeling for at høre mere: billet@musicalteatret.dk


Om KU.BE
“Julemysteriet” bliver opført i KU.BE (se billedet ovenfor), som er et Kultur & Bevægelseshus, der åbnede dørene i 2016 til et fantastisk, opfindsomt byggeri for børn og voksne i alle aldre, fyldt klatrestativer, rutsjebaner og meget andet. KU.BE ligger på Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg ved det store transport-knudepunkt Flintholm st. Metrolinjerne M1 og M2, S-toglinjerne C, F og H samt buslinjerne 9A, 10, 21, 26, 31, 37 og 142 kører i nærheden af spillestedet.

TIL DE VOKSNE: Glæd dig også til Årets Nye Danske Musical 2023!
Gå ikke glip af Musicalteatrets hysterisk morsomme danmarkspremiere på musicalkomedien "EKSORCISMEN"! Den helt nye musical opføres på Folketeatrets Store Turnéscene i april 2023. Billetsalget starter på Billetlugen i oktober 2022!

Lokation

KU.BE KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .