spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

JULEMYSTERIET (musical)

Afholdt event

JULEMYSTERIET (musical)

Fra DKK 20,00

Sted

Dato

18 dec 2017 kl. 10:00 - 11:00

Beskrivelse


Se ovenstående trailer for Musicalteatrets "JULEMYSTERIET" (og se hvad Musicalteatret ellers byder på i den nærmeste fremtid)!

Glæd dig til Musicalteatrets nye julemusical “Julemysteriet” – en hyggelig, underholdende og sjov juleforestilling for hele familien (egnet for alle voksne og børn fra 3 år og op), som har danmarkspremiere i KU.BE på Frederiksberg d. 12.-21. december 2017. Forestillingen varer ca. 60 minutter og spiller hele 26 gange i spilleperioden.
Køb billetter nu - og du kan samtidig også købe cd-soundtrack med alle sangene fra forestillingen, børnebog med hele historien, den officielle plakat - eller spar penge ved at købe cd/børnebog/plakat-rabatpakken! Købte cd'er, børnebøger, plakater og rabatpakker udleveres til dig på dagen, når du kommer for at se forestillingen.

"Julemysteriet" foregår i Julland og handler om Julemandens pakkenisse nr. 37 (bedre kendt under navnet ’37’), som er træt af at pakke gaver ind til børn og aldrig selv få nogle af gaverne. Lige op til jul siger han sin stilling op og bygger sig en snemand derhjemme. Han beder til Den Rigtig Gode Julefe om at gøre snemanden levende, så han kan få sig en ven at tilbringe julen sammen med og ikke sidde alene og være trist. Julefeen dukker op og fortæller ham, at han er nødt til at finde Julehjertet for at få sit ønske opfyldt og få sin juleglæde tilbage. ’37’ drager ud på en rejse for at finde det mystiske Julehjerte og får undervejs hjælp af sin sin nabo-nissepige Julianna, rensdyret Allan, Isdronningen fra Ishøj, bagermanden Kringle og bagerkonen Klejne, rejseguiden Onkel Porto og mange flere. Mon ’37’ og hans venner når at løse gåden om, hvad Julehjertet er, hvordan det ser ud (og hvor det gemmer sig) inden juleaften?

Julemysteriet” er Musicalteatrets sjette familiemusical og er en sjov og lærerig teateroplevelse, fyldt med fantastiske nye julesange! Rasmus Mansachs står bag idé og manuskript (samt musicalens sange i samarbejde med Lars Rahbek Andresen). John Holmgren Brohammer Jensen og Mie Natius Andresen står for henholdsvis instruktion og sang-instruktion. Det vil være muligt for publikum at hilse på skuespillerne, sangerne og danserne efter forestillingen og få taget billeder sammen med dem, hvis de ønsker det.

Spilledatoer/tidspunkter 2017
Tirsdag d. 12. december: Kl. 10:00 + 11:30
Onsdag d. 13. december: Kl. 10:00 + 11:30
Torsdag d. 14. december: Kl. 10:00 + 11:30
Fredag d. 15. december: Kl. 10:00 + 11:30 + 17:00 + 18:30
Lørdag d. 16. december: Kl. 10:30 + 12:00 + 13:30 + 17:00 + 18:30
Søndag d. 17. december: Kl. 10:30 + 12:00 + 13:30
Mandag d. 18. december: Kl. 10:00 + 11:30
Tirsdag d. 19. december: Kl. 10:00 + 11:30
Onsdag d. 20. december: Kl. 10:00 + 11:30
Torsdag d. 21. december: Kl. 10:00 + 11:30
Du kan vælge en anden spilledato end den, som du er inde på nu, ved at klikke på den samlede oversigt over alle forestillinger af "Julemysteriet" her.

Om billetsalget
Billetter koster 65 kr. stk. + gebyr for alle børn/voksne (uanset alder). Har du købt billetter til forestillingen her på billetto.dk og ønsker at ombytte dem til en anden forestilling, bedes du kontakte Billettos kundeservice her.
Øvrige billetspørgsmål kan stilles til Musicalteatret på: billet@musicalteatret.dk
Det er muligt for publikum i kørestol at se forestillingen “Julemysteriet” – du skal blot købe en almindelig billet, og du vil så ved ankomst på dagen få anvist plads i salen af billetpersonalet i indgangen.
Køber du cd, børnebog, plakat eller rabatpakke, får du dem udleveret på dagen, når du ankommer i salen.

Rabat-tilbud til institutioner og skoler
Kunne du tænke dig at komme ind og se “Julemysteriet” med flere børn fra din skole, børnehave, fritidshjem eller en anden institution? Alle institutioner og skoler kan få særlig rabatordning på billetter til “Julemysteriet”, og det vil være muligt at betale via EAN-faktura, hvis man ønsker det. Skriv til Musicalteatrets billetafdeling for at høre mere: billet@musicalteatret.dk



Om KU.BE
“Julemysteriet” bliver opført i KU.BE (se billedet ovenfor), som er et Kultur & Bevægelseshus, der åbnede dørene i 2016 til et fantastisk, opfindsomt byggeri for børn og voksne i alle aldre, fyldt klatrestativer, rutsjebaner og meget andet. KU.BE ligger på Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg lige ved det store transport-knudepunkt Flintholm st. Ud over metro og S-toge kører buslinjerne 9A, 10, 13, 21, 22, 31, 34 og 142 også til spillestedet. Er du i bil, er der en stor parkeringskælder tilknyttet til KU.BE. Læs meget mere om KU.BE på deres hjemmeside her.

Glæd dig også til Årets Nye Danske Musical 2018!
Efter at have været opført over 40 gange i hele landet siden danmarkspremieren i 2010, kommer der nu endelig en selvstændig opfølger til hitmusicalen "Vi maler byen rød: The Musical"! Tag med tilbage til 1980'erne i den nye fantastiske, farverige og hylende morsomme fortsættelse, der spiller på Folketeatrets Store Turnéscene i april 2018. Læs alt om "VI MALER BYEN RØD: THE MUSICAL 2" og hvordan du køber billetter her: musicalteatret.dk/vmbr2


Arrangør

Lokation

KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .