Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Julen har englelyd

Afholdt event

Julen har englelyd

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

30 nov 2021 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Online-salget er lukket. Resterende billetter sælges ved døren fra kl. 18.45. Og det skete i de dage…Sådan begynder Juleevangeliet og sådan begynder vores koncert. Med “Julen Har Englelyd” skaber Andrea Pellegrini og Live Strings en anderledes varm og nærværende koncertoplevelse, når de – med lige dele legesyge og respekt – fortæller Juleevangeliet med klassisk musik. Andrea Pellegrini er en af landets mest efterspurgte opera- og koncertsangere. En rød tråd i Andreas kunstneriske virke er folkeliggørelse og fortælling – at bringe den klassiske musik og æstetik ud over rampen i nye sammenhænge. Live Strings er Danmarks mest altfavnende strygekvartet og absolut i front på alle landets scener – både de rytmiske og de klassiske. Sammen bevæger de sig gennem alle genrer, altid med dybe rødder i den klassiske musiktradition og spillestil. Læs meget mere om koncerten og musikerne på kirkens hjemmeside vorfruesogn.dk

Lokation

Vor Frue Kirke Vor Frue Kirke, Adelgade 19, 4400 Kalundborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer