eventet sluttede

Julens salater - Inspirations Workshop (Vegansk, Gluten,- og mælkefri)

DKK 500,00

Sted

Dato

08 okt 2020 kl. 17:00 - 20:30

Beskrivelse

Workshop - Julens salater (vegansk, gluten,-og laktosefri)

Har du også lyst til nogle sunde alternativer til alle julens sammenkomster? 

Synes du der mangler noget grønt til alle de proteiner på julens buffeter, så på denne workshop noget for dig. Vi tager fat i sæsonens råvarer og laver lækre smagsfulde salater der passer perfekt til julebordet, og du får selvfølgelig teknikker der hjælper dig til at lave de lækre salater hele året. Vi kigger også et alternativ til risalamanden, der er korn og mælkefri.

Jeg garanterer en hyggelig og sjov aften, med knald på farver, fibre og vitaminer - og du får selv lov at være med til at kreere det måltid vi spiser sammen.

Aftenen vil også byde på lækker forplejning og en goodiebag.

Arrangør

Lokation

Folkets Madhus Folkets Madhus, Raffinaderivej 20E, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .