eventet sluttede

Juleoratoriet del 1-3 og del 6

DKK 200,00 - DKK 240,00

Sted

Dato

05 dec 2021 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Johann Sebastian Bachs Juleoratorium, del 1-3 og del 6 i Vor Frue Kirke i Aarhus. OBS Corona pas påkrævet

Medvirkende: Clara Cecilie Thomsen, sopran, Sophie Haagen, mezzosopran, Conny Thimander, tenor og Lauritz Jakob Thomsen bas. Vor Frue Kirkes Kantori, Aarhus Bach-Orkester, Poul S. Jacobsen, dirigent.

“Bachs Juleoratorium” er blandt de mest kendte og elskede af Bachs værker. Juleoratoriet er i klassisk oratorie stil for fire solister, kor og orkester og formidler den bibelske historie i musik og via tenoren i rollen som evangelist der synger og reciterer fortællingen undervejs. I Juleoratoriet er det historien om Jesu fødsel og for mange bliver det ikke rigtig jul uden.

Arrangør

Lokation

Vor Frue Kirke Vor Frue Kirke, Frue Kirkeplads 3, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .