Julerock

21 dec 2019 kl. 19:30 - 22 dec 2019 kl. 01:00

SG 25, Slotsgade 25, 6100 Haderslev

Julerock - 4 timer - 3 bands - kom og rock med..!

Første band på programmet er de lokale Luca Frisbee, der spiller en gedigen blanding af cover-rock, krydret med blues rytmer. På sæt listen kan nævnes bla. Eric Clapton, Gary Moore, Tom Petty, Stevie Ray Vaughan, ZZTop og Kenny Wayne Shepherd.

Bandet består af:
Morten Forsberg Rod på vokal og leadguitar
Lise Holt Larsen på vokal og guitar
Thomas Sørensen på bas
Lars Haurits på trommer
Gueststar på keys er Thomas Hannibal fra Top Seven bandet

Andet band på programmet er Kuko De Kobra, et vejlensisk rockband, der leverer melodisk rock med ørehænger potentiale, kontante riffs, elegante soloer og en stærk vokal.
Om bandet skriver Gaffa.dk: ” Kuko De Kobra er et velskrevet og varieret bud på dansk guitarrock. Bassist og sanger John Sharling har en stemme, der kan minde om Tim Christensens. De spiller samtidig melodisk, halvhård rockmusik, hvorfor en sammenligning med Dizzy Mizz Lizzy ligger lige for. Musikken på A Girl And Her Giraffe følger dog i så tilstrækkelig en grad sin egen kurs, at der bestemt ikke er tale om en fantasiløs kopi.”

Bandet er en power trio, der består af:
John Sharling på vokal og bas
Morten Søndermark på trommer
Martin Jepsen Andersen på guitar

Hør bandet her: https://www.youtube.com/channel/UCAchFXMOtaS_abUG4QwdZjw/playlists

Tredje og sidste band på programmet er rockbandet Mawic, der i 2019 vandt DK´s næststørste musikpris ”årets live pris – Odense Live prisen” overbevisende. Bandet har bla. spillet på Kløften Festival og spiller på den genopståede Midfyns Festival næste sommer, ligesom de havde en udsolgt releasekoncert på Albani Rocklounge.
Om bandet skriver DR Karrierekanonen: ” Det album-aktuelle rockband fra Odense laver sange, der er skabt til at blive blæst ud fra scenen og publikum overbevises af deres energiske og melodiøse live-act, hvor alle bliver en del af oplevelsen!”
Odense bandet har lokale rødder i bandet, og vi glæder os til at de besøger SG25

Bandet består af:
Martin Wichman leadvokal og sangskriver
Thomas Christensen på guitar og kor
Henrik Bonde Hanfgarn på bas
Nis Junker Kjær på trommer

Hør bandet her: https://www.youtube.com/channel/UCQunq-zp-aVSc7UuwwfhkXw