Juletur med Gadens Stemmer for Clean House

30 nov 2019 kl. 11:00 - 12:30

Broen på Torvegade bag Christianshavns metro, , 1400 København K.

Det her er ikke nogen traditionel byvandring! Det er en helt unik byvandring med et menneske, som har levet et liv på kanten af samfundet, som du bliver budt indenfor i. 

Guiderne hos Gadens Stemmer fortæller om deres eget liv, hver byvandring er derfor forskellig. Vi fortæller om tabuiserede emner såsom stofmisbrug, psykisk sårbarhed og hjemløshed. Vi håber at se jer ude i virkeligheden!

Dagens guide på Christianshavn præsenterer sig selv:
Mit navn er Lars Rs, jeg er vokset op på Amager i en normalt velfungerende arbejderfamilie, da jeg var 10 år blev vores familie ramt af et lyn af smerte, som bl.a. gjorde, at jeg foretog nogle uheldige livsvalg. Jeg endte med at blive gadejunkie på Vesterbro og at sidde sammenlagt 11 år i fængsel.

På denne byvandring fortæller jeg om min barndom og ungdom på Christianshavn i 80'erne. Det var en helt anden tid, og hvis du tror, at Christiania er lovløs i dag - så skal du bare høre om dengang! Jeg var 10 år første gang, at jeg røg en joint. Jeg var 11 år første gang, at jeg stjal en bil. Jeg var 12 år første gang, at jeg fik en kæreste. Jeg fortæller om Christiania fra mit perspektiv - vi skal ikke derind, men vi skal rundt på de stræder og gader, hvor jeg voksede op med hash, speed, vodka, rockere, vold og ballade.

For at se billede af Lars, så du kan genkende ham på byvandringen, tryk HER

❤️💚❤️💚❤️💚
Denne tur er helt speciel for Lars. Sammen med jer samler han ind til en julegave til et sted, som ligger hans hjerte meget nær. Vi startede en tradition forrige år, hvor guiderne vælger et godtgørende formål, som har hjulpet i en svær periode i deres liv. I år vælger Lars at donere til Clean House, hvor han ofte har fundet hjælp og støtte, da han kom ud af hans stofmisbrug.

Derfor kan I efter turen donere et valgfrit beløb til Clean House. Den normale billetpris er 149 kr., men vi har i dagens anledning sat den ned til 100 kr. Vi håber, at I dermed vil donere minimum 49 kr. til Clean House.
Donationer sendes til vores mobilepaynummer: 76061 på dagen for byvandringen.

Følg os på Facebook - hvor vi også vil lave et opslag, når vi sammen med Lars tager tilbage til Clean House for at give dem en julegave 🎁

Kunderne siger:
Lars er en fantastisk guide. Både sjov, stærkt personlig og meget tankevækkende! Stor oplevelse på Christianshavn. Vi vil gerne med ham på Vesterbro også!
Søren L., august 2019