spring til hovedindhold
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Julevinsmagning - find den rigtige vin

Event aflyst

Julevinsmagning - find den rigtige vin

Fra DKK 175,00

Sted

Dato

08 dec 2017 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Hvilke vine passer til Julen ?? Det finder vi ud af Fredag d 8. dec. kl. 19 -21. Fællesskab Tølløse holder i samarbejde med AC-VINE: JULE VINSMAGNING

Her kan du i ro og mag smage på udvalgte vine, der alle på hver sin måde vil passe godt til julen. Der vil både være hvidvin, rødvin og masser af portvine

Anders fra AC-VINE kommer og fortæller om de udvalgte vine, Anders har arbejdet med vine i 12 år og blev i 2015 optaget i portvinsbroderskabet i Porto.

Der er begrænset antal pladser til denne smagning, så tøv ikke med at tilmelde jer.

Prisen er kun 175 kr. pr. deltager (+gebyr til billetto). AC-VINE giver halvdelen af prisen som sponsorat til Fællesskab Tølløse

Du køber billet her på billetto.dk.

Lokation

Kulturhuset No1, Tølløsevej 1, 4340 Tølløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .