Juncker

15 sep 2017 kl. 20:00 - 21:30

BIBLIOTEKET, Rentemestervej 76, 2400 København NV


Oplev både de gamle hits og helt nye materiale når Juncker med sin unikke vokal skærer ind til benet og går under huden på publikum.
Den anmelderroste sangskriver Juncker, parrer voldsomt ætsende tekster, som tager
udgangspunkt I nutidens højspændte negative energier, med et velklingende væld afgennemkomponerede melodier. Juncker sætter ord på nogle af de ting, der ikke er
salonfæhigt at lufte offentligt. Og han gør det med tekster, hvor hvert ord og dets betydning står knivskarpt.
”Bivirkninger” er den ærlige sanger, sangskriver og guitarists sjette album, som udkom i slutningen af 2016. Albummet blev mødt med 5 hjerter fra Politik...en og ordene; “Junckers sjette album er på mange måder det bedste hidtil”.
De tre singler ”Hændernes Håb”, “Han Tager Sit Dankort Frem” og ”Ringvejen” er blevet spillet massivt i radio, både nationalt og
lokalt.

Juncker debuterede i 2004 med albummet ”Snork City”, hvorfra nummeret
”Mogens og Karen” blev gennembrudshittet. Senest fik han bred succes med nummeret ”Havana”, der var kendingsmelodi til det populære rejseprogram ”Kurs Mod Fjerne Kyster”. I alt er det på tværs af udgivelserne blevet til 4 sange som ugens uundgåelige på P3, og 3 gange ugens album på P4.

Juncker har en evne til at forny sig og hele tiden være eksperimenterende. Både det gamle materiale kan opleves, men også helt nye sange vil blive luftet, når Juncker med sin unikke vokal, rammer nervebanerne på publikum.

Dørene åbner kl.19.30


Billet

Salg lukket