spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Juncker m. band - Release koncert

Afholdt event

Juncker m. band - Release koncert

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

30 okt 2021 kl. 21:00 - 23:00

BeskrivelseJuncker
I oktober 2021 udsendes et dobbeltalbum med Junckers allerbedste sange, som kommer til at hedde ”Længere Nede Ad Vejen”. Og udsendelsen efterfølges af en tour i 2021 og 22. Albummet indeholder hits, som endnu ikke er udgivet: ”Havana” og ”Mogens og Karen”, andet uudgivet, noget helt nyt og et samarbejde med Andreas Odbjerg; nemlig nummeret ”Evigheden Mellem Os”... Glæd jer! At Juncker også har leveret hele fire(!) titelmelodier til alle sæsoner af nogle af de mest sete
danske Tv-programmer i nyere tid - "Kurs mod fjerne kyster" med Beha-familien - taler også sit eget sprog.


Men om status 2021 udtaler Christian Juncker selv følgende:
’Alt for mange ting fes ud i sandet i 2020. Koncerter blev aflyst, og jeg selv var dødssyg med Corona i månedsvis, hvor jeg lå og drømte om mintgrønne sommerfugle på hospitalet. Og ikke mindst blev mit 25-års jubilæum sparket til hjørne, som vi ellers skulle have fejret med gendannelse af og koncerter med mine gamle bands Bloom, som vi blev nr. 3 i det daværende DM i rock med! Ditto Junior, som jeg udgav mit debutalbum med.


Juncker fortsætter: ’Men alligevel giver det god mening at gøre status, da jeg nu har skrevet sange på dansk i 25 år siden 1995 - og måske også har været med til at holde liv i netop den dansksprogede sang, som var ved at uddø i 90 ́erne. Og at mit pladeselskab og mit bookingbureau har samlet den idé op og gjort det til virkelighed med et dobbeltopsamlingsalbum og en efterårsturne med bandet, gør mig oprigtigt talt lykkelig. For når man først har været helt nede at vende på intensiv og set sit liv passere revy, ja, så er det en utrolig livgivende oplevelse at se alle sine musikalske aftryk samlet på et album, som det nu er tilfældet. Og jeg glæder mig på en fornyet måde til at komme ud og spille de gamle sange og de nye, som jeg har skrevet til dette album. Bl.a. har jeg skrevet en ny sang sammen med Andreas Odbjerg, som på sin måde har været med til at puste nyt liv i mig.

For da Andreas Odbjerg og jeg kommer fra samme lille flække, Næsbyhoved-Broby, udenfor Odense, hvor "Mogens & Karen" - mine gamle naboer - stammer fra og lagde navn til mit gennembrud som solist i 2004, synes jeg, det var en passende ide at spørge Andreas, om han havde lyst til at prøve at skrive en sang sammen, fordi konteksten var så oplagt netop hér "Længere Nede Ad Vejen", og fordi hans melodiske tæft i mine øjne er uovertruffen’.


Juncker ramte med ’Mogens og Karen’ den danske sjæl med teksten om et nabopar, der trods deres tilforladelige navne nærede giftige bær og en gal hund i haven. Eftertænksomheden og de catchy tekster og kompositioner har altid været kendetegnende for Juncker. Junckers tekster bugner af kvaliteter, de er spækket med flotte billeder og metaforer men også overdreven melankoli og modløshed. Anmelderne tog rigtigt godt imod Junckers seneste album, GLOBUS NV (2018), og kaldte det bl.a. ”hans mest helstøbte album” (GAFFA - 5 stjerner) og ”nogle af hans bedste popsange i karrieren”
(Fyens.dk - 5 stjerner).

Vi venter spændt på det udskudte jubilæum i 2021... og 2022!

Lokation

Islands Brygge 18, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .