JUNGLELYD

27 okt 2017 kl. 20:00 - 23:00

Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450 København SV


Forsalget er slut - billetter til salg i døren!

Det danske band Junglelyd tager lytteren med på opdagelse i Sydamerikas jungle med deres mix af genrer som Cumbia, Tropical Bass, Surf Rock, Elektro samt elementer af regionens rituelle stammemusik. Yderst dansevenligt og meget forførende.

Bandet brød på kort tid ind på den danske undergrundsscene med deres eksperimenterende dansemusik og blev helt fra begyndelsen kendt for deres smittende grooves og melodier ved at spille festivaler, klubber og private arrangementer rundt omkring i Danmark.

Deres første EP, ’Tropisk Europisk, blev udgivet digitalt sommeren 2015, blot et par måneder efter bandets fødsel. Seks måneder senere udgav Junglelyd deres anden EP, ’Skyggedans’, der videre udforsker deres blanding af tropiske rytmer og elektronisk dansemusik. Et af numrene fra denne EP, ’Gringo Funk’, blev udvalgt af World Music Danmark som et af årets bedste danske World tracks, og udgivet på deres "Best of 2016" compilation.

Blandt de mange shows bandet spillede i 2016, var en fuldt pakket koncert på HeadQuarters under Spot festivalen i Aarhus. Koncerten blev kåret til en af lørdagens bedste shows af musikmagasinet Soundvenue.

Udover de mange livekoncerter blev Junglelyd hyret som husorkester til Danish World Music Awards 2016, der blev afholdt i Copenhagen Jazzhouse i december.

Bandet er for nyligt blevet signet på det Hamborg baserede undergrundslabel "Sounds Of Subterrania", hvor de udgav deres MAXI EP ’Paracaídas’ i begyndelsen af 2017. Derudover arbejder Junglelyd på deres første studiealbum.

Døre kl. 20.00 // Koncert kl. 21.00

Entré i døren (såfremt koncerten ikke er udsolgt i forsalg): Standard: 70 kr. // Studerende: 50 kr.

Standard, forsalg

Salg lukket


Studerende, forsalg

Salg lukket