spring til hovedindhold

Junglerun Knuthenborg Safaripark 2024

Junglerun Knuthenborg Safaripark 2024

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

25 aug 2024 kl. 09:00 - 15:00

Beskrivelse

Nyttige links/information:

FB Event Junglerun Knuthenborg Safaripark 2024 med vigtige informationer frem mod løbet: https://www.facebook.com/event...

Deltagerliste Junglerun Knuthenborg Safaripark 2024 (Bliver løbende opdateret):https://www.junglerun.dk/delta...

Praktisk information: Vi sender en mail ud med praktisk information til alle deltagere en uge før løbet

Entréen til Knuthenborg Safaripark er inkluderet i billetprisen. Øvrige personer, som ikke skal deltage i løbet  skal betale almindelig entré til Knuthenborg Safaripark.

Junglerun er et familieforhindringsløb, hvor alle kan være med. Løbet gennemføres som et hold, hvor én voksen og ét barn mellem 5-12 år udgør et hold. Hvis en voksen vil løbe med flere børn, er det muligt at lave tilkøb af barn.

Ruten er ca. 4 km lang med indlagte forhindringer/samarbejdsøvelser, som udfordrer børnenes motorik. Glæd jer til en flot rute blandt dyrene i Knuthenborg Safaripark, hvor starten går fra Limpopoland. Når I er kommet i mål, har i resten af dagen til at gå på opdagelse i parken.

Holdene bliver tildelt en starttid efter tilmelding, som I kan finde på vores hjemmeside her: https://www.junglerun.dk/delta... I vil som hold blive sendt afsted i små heat, så der ikke opstår for meget kø ved forhindringerne. De tidligst tilmeldte, får tildelt de laveste start nr og bliver sendt afsted først.

Løbets primære formål, er at skabe fokus på aktiviteter som vi laver sammen og bringe smil på læberne. Vi ønsker gennem de forskellige forhindringer og samarbejdesøvelser at udfordre børnenes motorik og på denne måde gøre fysisk aktivitet til en leg.

Forhindringerne og samarbejdsøvelserne, som holdene kommer igennem, kan findes på Jungleruns hjemmeside: https://www.junglerun.dk/prakt...

Følg gerne med på FB eventet for Junglerun Knuthenborg Safaripark 2024 her, hvor vi løbende lægger information op: https://www.facebook.com/event...

Billetprisen er for et hold og dækker, medalje, gymnastikrygsæk med overraskelser og T-shirt til barnet samt vand og frugt i målområdet.

Arrangør

Hyggeligt og Nærværende familieløb for alle. Besøg www.junglerun.dk for mere info.

Lokation

Knuthenborg Safaripark, Knuthenborg Allé 1, 4930 Maribo

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder