spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Junglerun Skattejagten 2023

Afholdt event

Junglerun Skattejagten 2023

Fra DKK 150,00

Beskrivelse

Kom med til Danmarks største indendørs familieløb med masser af forhindringer for store og små. I bliver udfordret på jeres motorik, styrke, behændighed og samarbejdsevner. Der er medaljer og rygsække med overraskelser til alle børn. Løbet starter kl. 1000

Hafnia Hallen i Valby og Junglerun er gået sammen om at skabe et unikt familieevent hvor vi vil udfordre løbernes motorik, fysik, behændighed og samarbejdsevner. De unikke rammer i Hafnia hallen skaber garanti for den bedste oplevelse og en hyggelig stemning. 

Undervejs skal I gennemføre en masse sjove og udfordrende forhindringer og samarbejdsøvelser. Løbet er bygget op om en skattekort med poster som holdene skal finde.

Kom med til et sjovt løb hvor vi skaber fokus på aktivitet gennem leg og motoriske færdigheder. 

Der er mulighed for at købe forfriskninger i hallens hyggelige Café. 

Vi ses i Hafniahallen den 8 OKT 2023 kl. 1000

Mvh Hafniahallen og Junglerun

Arrangør

Hyggeligt og Nærværende familieløb for alle. Besøg www.junglerun.dk for mere info.

Lokation

Hafnia-Hallen, Julius Andersens Vej 6, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .