Junior Musik Festival

eventet sluttede

Junior Musik Festival

Sted

Dato

22 apr 2022 kl. 19:00 - 22:00

Beskrivelse

Kulturkollektivet præsenterer en aften med fokus på de helt unge musikere. En aften med forskellige bands, der på hver sin måde tager publikum med på deres musikalske rejse, når Kulturkollektivet lægger scene og professionel produktion til, og giver de unge muligheden for at lege stjerner for en aften. Der er musik til både dem, der vil lytte, og dem der vil danse. Kom og vær med, når vi fejrer kærligheden til musikken og præsenterer musik fra vækstlaget og måske fremtidens store stjerner. Oplev blandt andet:

The Wave - Melodisk pop/rock

Onsdagssnegl - Pop/Rock med vægt på det rockede

De vilde kaniner - Sjov, fed og funky soul/pop

Volume - Musik du ikke kan lade være at synge med på

Pecha Kucha - fængende blæserriff og legende insisterende rytmer, der giver dig lyst til at danse

Junior Musik Festival er et forsøg på at skabe en platform for unge musikere, der ikke nødvendigvis har ambitioner om - eller muligheden for - at kvalificere sig til SPOT eller få engagement på de etablerede spillesteder, men som drømmer om at optræde for et stort publikum, hvor det ikke kun er familien og de nærmeste venner, der lytter med. Vi ønsker at give de unge musikere en sjov og positiv oplevelse, der motiverer, og giver dem lyst til at fortsætte med musikken.

De unge musikere fortjener et stort og entusiastisk publikum, så kom og vær med!

Junior Musik Festival er inspirereret af børnerockbevægelsen i slutningen af 1970'erne og starten af 1980'erne. Billetterne er billige og giver dig en hel aften med unik live musik. 

Arrangementet er støttet af Music City Aarhus.

Arrangør

Kulturkollektivet arrangerer kulturbegivenheder på Gellerupscenen i Brabrand. Vi sætter en ære i at præsentere en bred vifte af musik, shows, comedy, foredrag og teater for både børn og voksne. Vi er her for at tilbyde oplevelser og skabe et kulturelt samlingssted i en mangfoldig bydel, der skal være et attraktivt sted at være og et aktiv for hele Aarhus. Gellerupscenen er én af Danmarks mest fleksible ”Black Box” scener i forhold til opstilling af såvel scene som publikumsområder. Scenen og den tilhørende foyer har gennem tiden lagt gulv til en mangfoldig vifte af kulturelle begivenheder. Fra store teateropsætninger til foredrag og koncerter med både danske og internationale navne. 

Lokation

Gellerupscenen Gellerupscenen, Gudrunsvej 78, 8220 Brabrand

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .