JUPITERS ØJE

12 jul 2014 kl. 11:00 - 13:00

springforbi.nu, Strandvejen 855, 2930 Klampenborg


JUPITERS ØJE - en musikfortælling for børn mellem 5 -10 år

To fantastiske musikere tager børn og barnlige sjæle med på rejse denne formiddag i springforbi.nu…

Hvordan er der mon ude i rummet? Og hvordan er det egentligt at flyve i månedsvis i en uendelig sort nat omgivet af milliarder af funklende stjerner? Hvordan er det at være vægtløs?

JUPITERS ØJE handler om pigen Olga og astronomen Professor Olsen og deres rejse til Mars. Historien tager sin begyndelse, da professoren bliver Olgas nye og meget støjende nabo. Ved en fejl kommer Olga med på professorens rejse til Mars!

Dette er blot den første af adskillige dramatiske begivenheder i en koncertfortælling fyldt med sange og musik, skrevet af Paul Banks & Charlotte Halberg. De to har i 18 år begejstret børn og voksne med deres musikfortællinger. På scenen er duoens varemærke et humoristisk og nærværende samspil med deres publikum og virtuost spil på et stort antal akustiske instrumenter.

Charlotte Halberg har i over 20 år spillet på sine fløjter i en lang række akustiske orkestre inden for jazz, verdensmusik og folkemusik samt spillet teatermusik. Hun spiller for tiden med adskillige orkestre med koncertprogrammer for både voksne og børn. Paul Banks har været kendt som en stilskabende guitarist, sanger og sangskriver i over 35 år. Han har udgivet 12 albums i eget navn og medvirket på ca.100 andre som sideman. Han har bl.a. modtaget komponistforeningen DJBFAs hæderspris, to Danish Music Awards, samt prisen ’Årets Danske Bluesnavn’ (2006).

JUPITERS ØJE varer ca. 45 min.

Børn under 5 år gratis.

Billet

Salg lukket