spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Just can't get enough?

Afholdt event

Just can't get enough?

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

27 apr 2023 kl. 17:00 - 20:00

Beskrivelse

Just can’t get enough?

(Bæredygtig mode og vores forbrugsvaner)


Køb 3 betal for 2, All you can eat, Black Friday… denne form for påbud beklæder byens mure, mætter vores skærme og vores lydrum. I en verden med begrænsede ressourcer indtager spørgsmålet om forbrug ikke desto mindre en central plads i den offentlige debat - og det mere end nogensinde før. Og mode går ikke fri for disse bekymringer. Der peges regelmæssigt fingre ad modeindustrien pga. dens uforholdsmæssigt store indvirkning på miljøet og branchen befinder sig derfor i dag ved en skillevej.

Hvordan skal vi klæde os i fremtiden? Hvordan kan vi forene nødsituationen for klimaet med det legitime ønske, som hvermand kan have, om at klæde sig på og se godt ud? Det er den slags spørgsmål som aftenens gæster vil forsøge at besvare: filosoffen Emanuele Coccia, historikeren Manuel Charpy, som er specialist i materiel kultur og mode, modedesigneren Henrik Vibskov og Pernille Stockmarr, som er kurator for udstillingen The future is present.

FOR YDERLIGERE INFORMATION OM ARRANGEMENTET KLIK HER: https://institutfrancais.ideer...

Lokation

Designmuseum Danmark, Bredgade 68, 1260 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .