spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Justify Rebellion [Covid Control Concert]

Afholdt event

Justify Rebellion [Covid Control Concert]

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

31 okt 2020 kl. 19:00 - 23:00

Beskrivelse

*BEGRÆNSET ANTAL BILLETTER*

Justify Rebellion - Covid Control Concert
Slagelse Musikhus D. 31.10.2020

DANMARK! For anden gang kan det rebelske magthavermodsigende metalband Justify Rebellion smække nyt materiale på bordet i form af deres 2. udgivelse betitlet: 

"The Ends Justify The Means".

Rebellerne har med sin helvedes fart mod himlen på nuværende tidspunkt allerede indtaget landets scener med storm! Her kan Asgaard Rock Festival, Næstved Metalfest og ikke mindst Amager Bio m.fl. nævnes. 

Nu vender gutterne hjem igen for at straffe Slagelse med et show mere bombastisk, mere musikalsk og større end nogensinde. Helvede er løs, himlen falder og du er budt op til dans... på din stol... når boogiemetallen tæsker ud af de brandvarme forstærkere. Drengenes arsenal er fyldt med inspirationer fra den rebelske 80'er metalscene, hvor man mente det der blev sunget og med den nye plade skrues der ikke ned for charmen... vær forberedt på et nakkeknækkende show! 

Da den længe ventede hjemkomstkoncert nu gang på gang er blevet udskudt, kan rebellerne med metalgudernes velsignelse løfte sløret for, at billetpriserne vil være billigere som et lille plaster på kødsåret! 

HELT NYT Covid-19-metalmateriale skal også testes af til denne uforglemmelige aften (one time only)... Rebellerne har ikke ligget på den lade side, i denne tid!

Køb dine billetter nu på Billetto.dk

The Ends Justify The Means - 27/03/20

CD/LP/DIGITAL/DOWNLOAD

Dørene åbner: Kl. 19:00

Justify vælter pisset: KL. 20:00Retningslinjer for Slagelse Musikhus:

• Livearrangementer for siddende publikum er ikke omfattet af forsamlingsforbuddet på 50 personer. Derfor vil vores arrangementer fortsat blive afholdt med overholdelse af alle gældende retningslinjer.

• Alle koncerter afholdes med et siddende publikum medmindre andet meldes ud.

• Der kan max sidde 197 i Slagelse Musikhus

• Alle pladsreservationer er ophævet. Når du ankommer, vil du af vores søde ’sittere’ blive anvist til en plads i salen.

• Vi forbeholder os retten til at afvise gæster, der ikke overholder vores personales anvisninger.

• Hvert andet sæde i salen skal friholdes. Men ankommer du som del af en gruppe, må I gerne ”rykke sammen”. Personalets pladsanvisninger skal følges.

• Kom i god tid, så vi kan skabe god plads til alle. Dørene åbner som altid én time før arrangementet begynder. Dørene til salen åbner også her.

• Garderoben er lukket, og du må derfor gerne tage overtøj med ind i salen.

• Ophold i foyerområdet beder vi kun sker i forbindelse med toiletbesøg eller indkøb i baren.

Baren og udskænkning:

• Udskænkning stopper kl. 22:00. Vi opfordrer til, at du køber dine drikkevarer før arrangementet.

• Baren er forsvarlig åben og sortimentet er øl, vand og vin på flaske/dåse. Vi opfordrer til, at du benytter betalingskort eller MobilePay, og sørg venligst for kun at have 1 person i kø pr. gruppe.

• Der er som udgangspunkt ingen pause i showet – husk at besøge baren og toiletter før showet.

Billetter:

• Billetsalg sker kun i forsalg.

Mundbind og generelle opfordringer:

• Du SKAL IKKE bære mundbind, når du kommer på vores spillesteder. Da hovedformålet på spillestedet ikke er udskænkning/servering gælder kravet om mundbind ikke på spillestederne jævnfør www.politi.dk.

• Hold god afstand til andre publikummer og stå kun op, når du skal i baren eller på toilettet.

Lokation

Slagelse Musikhus Slagelse Musikhus, Søndre Stationsvej 3, 4200 Slagelse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .