spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Juule-Stuen af Ludvig Holberg

Afholdt event

Juule-Stuen af Ludvig Holberg

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

16 dec 2017 kl. 19:00 - 20:00

Beskrivelse

Oplev Ludvig Holbergs 'Juule-Stue' i autentiske rammer, når Teaterselskabet PSV for 8. gang opfører denne juleklassiker på Helsingør Theaters scene i Den Gamle By.

I forestillingen binder tjenestepigen Pernille sin herre Jeronimus en historie på ærmet om en kalv født med høj hat og bukser. Historien får Jeronimus til at aflyse årets julestue til stor fortrydelse for alle, ikke mindst Jeronimus' unge kone Leonora, som havde håbet at kunne lege julelege med sin beundrer Leander.

Vanen tro er det ikke blot ikke rammerne, der er autentiske, når Teaterselskabet PSV går på scenen; også kostumerne, scenografien, musikken og skuespillet udføres i autentisk 1700-tals stil, og manuskriptet er som altid Ludvig Holbergs uredigerede originaltekst.

Med sit ene akt er ‘Juule-stue’ en af Ludvig Holbergs korteste komedier, og forestillingens spilletid på ca. 60 minutter gør den velegnet for hele familien - eventuelt som afslutning på et besøg i Den Gamle Bys hyggelige juleudstillinger.

Lokation

Helsingør Theater, Viborgvej 2, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .