Jyderup Accordion Træf Takeover

25 maj 2019 kl. 19:00 - 26 maj 2019 kl. 01:00

Lygten Station, Lygten 2, 2400 Kbh. NV

Jyderup Accordion Træf Takeover

Massiv impro-manifestation med Sonic Youth-guitaristen Lee Ranaldo, Henry Cow-trommeslageren Chris Cutler, multikunstneren Goodiepal m.fl. - sat i scene af Kresten Osgood i samarbejde med Copenhagen Jazz Festival og Jazz Club Loco

Trommeslageren og alt muligt andet Kresten Osgood har for 7. gang stablet det alternative højskole-symposium Jyderup Accordion Træf på benene. Det er et ugelangt inspirationskursus, hvor ca. 50 af landets mest seriøse improvisatorer samles på Jyderup Højskole og arbejder på at få nye idéer. Det er et fakultet bestående af 8 internationale superstjerner ud i improvisationens kunst.

For første gang afholder Jyderup Accordion Træf afslutningsarrangement i København med en endags minifestival. Her vil der blive mulighed for at opleve det spektakulære fakultet i forskellige konstellationer samt at høre nogle af resultaterne af det arbejde, der har fundet sted på Jyderup Accordion Træf.

Aftenens arrangement vil falde i 6 afdelinger. Rækkefølgen og sammensætningen er hemmelig, men vi ved at disse navne vil komme til at spille:

Lee Ranaldo

Marcus Rojas

Ladonna Smith

Goodiepal & Pals

Jack Wright

Axel Dörner

Trever Hagen

Chris Cutler (Henry Cow)

Kresten Osgood

Jyderup takeover

DKK 100,00 + DKK 12,49 gebyr