Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Jyllinge Festival 2021

Afholdt event

Jyllinge Festival 2021

Fra Gratis

Sted

Dato

20 aug 2021 kl. 15:30 - 22 aug 2021 kl. 00:30

Beskrivelse

Jyllinge Festival er tilbage!

Jyllinge Festival er en årlig tilbagevendende begivenhed for hele familien!

Vi har de smukkeste rammer til festivalen - med udsigt over Roskilde Fjord!

Kom og nyd den gode musik, hyggestemningen og få en snak med naboen. Baren har et solidt udvalg af drikkevarer, og JGI Gymnastik og Kvickly Jyllinge forkæler smagsløgene med lækre sandwiches og meget andet fra madboderne!

Praktisk info

Der er kun adgang til festivalen med gyldigt Coronapas!

I år er festivalpladsen sektionsinddelt: hovedsektionerne A og B samt Ungesektionen (U). OBS! Man har kun adgang til én sektion! Køber du billetter til flere sektioner (til dig selv), er det kun den første billet, du indløser, som er gyldig. Hvis du efterfølgende prøver at indløse billet til en anden sektion, bliver du afvist.

I sektionerne A og B ligger Store og Lille scene, hvorfra hovedprogrammet foregår.
Ungdomsprogrammet foregår fra Ungescenen "Stedet" i Ungesektionen.
Se programmet for scenerne på hjemmesiden https://www.jyllingefestival.dk

Husk at overholde gældende Corona-retningslinjer for god hygiejne! Fx: Hold afstand, host/nys i ærmet, hyppig håndvask/afspritning osv.

Ved ankomst skal du gå til den rigtige indgang, markeret med bogstaverne A / B / U. Husk at holde afstand i køen! Ved indgangen skal du fremvise Coronapas og billet, og vi skal tjekke at vi har dine kontaktoplysninger. Du får armbånd på, så vi kan se at du er i den rigtige sektion. Husk at have Coronapas-app'en og billetten klar - så går det hurtigt at komme ind! Du kan alternativt også medbringe Coronapas og billet som udskrift på papir.

Husk registrering!
Alle deltagere på festivalen skal registrere navn, telefonnummer og e-mailadresse, så vi efterfølgende kan lave smitteopsporing i tilfælde af at en deltager på festivalen har vist sig at være smittet. Køb så vidt muligt kun billetter til egen husstand. Hvis du køber billetter til flere end én, så sørg for at registrere alle navne og kontaktoplysninger.
Registrér dine oplysninger inden du tager på festivalen - ellers tager det al for lang tid i indgangen.

Registreringsformularen findes her: http://registrer.jyllingefestival.dk

Parkering mv.
Der er meget begrænset mulighed for parkering - så kom til fods eller på cykel hvis muligt. Tag hensyn til de anvisninger som vores frivillige giver. Bemærk! Nordmarksvej er lukket for gennemkørsel! Det er kun muligt at komme til festivalen i bil fra nord, fx via Rådalsvej.

Andet

Tidligere år har der været jazzbrunch, loppemarked og aktiviteter for børn og unge. Det er der desværre ikke mulighed for i år, men det vender stærkt tilbage næste år!

Arrangør

Jyllinge Festival er en lokal og frivillig drevet festival for hele familien!

Lokation

Hellig Kors Park Hellig Kors Park, Nordmarksvej 16, 4040 Jyllinge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer