spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

K7 / Equinox / Inca Dances & Perfect Storm

Afholdt event

K7 / Equinox / Inca Dances & Perfect Storm

Fra DKK 40,00

Sted

Dato

11 sep 2023 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Equinox genopfører to af festivalens nye danseværker og lader koreografer, dansere og musikere fortælle om deres samarbejde og tilblivelsen af værkerne. Oplev Inca Dances komponeret af Gabriela Lena Frank med koreografi af Lúa Mayenco og Perfect Storm komponeret af Shulamit Ran med koreografi af Samuel Rees og Joscelyn Dolson.

Inca Dances er inspireret af et Inca-ritual, hvor man gennem sang og dans ærede en afdød konge. Den første sats er en guitarsolo, der fabulerer over folkemelodier fra Andesbjergene, mens anden sats er inspireret af et livligt ritual, Purucaya, hvor den afdøde konge blev hyldet. Musikken er rytmisk og aggressiv, og skulle bringe den mumificerede konge til live.

Perfect Storm er inspireret af jødisk liturgisk musik og skrevet for solobratsch. Stykket udspringer af hovedmotivet i en sang af Luciano Bera. Her bliver melodien brugt både som et rondomotiv og skaber nye temaer. Den lyriske og søde åbning bliver intens, dansende, voldsom og har samtidig nænsomme referencer til “fiddle”- spil.

Arrangementet foregår på engelsk.

Arrangementet er en del af K7. Alle mellem 18 og 27 år kan købe billet til 40 kroner. Husk at medbringe ID. Læs mere om K7 på k7k7.dk

Equinox er en årlig kammermusik- og danse festival, der samler venner og kunstnere fra hele verden. Vi fejrer det glemte og oversete, med et kønsbalanceret program af mindre kendte, genopdagede, og nyskrevede mesterværker.

Equinox er et danselaboratorium. Her deler dansen og musikken scenen i nyskabte værker, der tilfører rørende og magiske øjeblikke til hver koncert.

Til Equinox er der altid en intim og hyggelig stemning, hvor alle er velkomne til at tage familien med, nyde en øl i baren, og snakke med kunstnerne i pausen.

Deltagende kunstnere

Linn Fletcher, danser Inca Dances

Lúa Mayenco, danser og koreograf Inca Dances

Niklas Johansen, guitarist Inca Dances

Minna Svedberg, bratschist Perfect Storm

Joscelyn Dolson, danser Perfect Storm

Fotograf Caroline Bittencourt

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .