spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Kabaret, mad og vin: Kann denn Liebe Sünde sein?

Afholdt event

Kabaret, mad og vin: Kann denn Liebe Sünde sein?

Fra DKK 130,00

Sted

Flere tidsrum

22 september 2020 - 23 september 2020

Beskrivelse

Kann denn Liebe Sünde sein?

En kabaret om det vulkanske erotiske liv i 20’ernes Berlin af Mads Elung-Jensen

Med
Mads Elung-Jensen, sang og fortælling
Tal Balshai, klaver

Det vulkanske liv i Berlin i 20'erne er blevet aktuelt som aldrig før, senest har TV-serien Berlin Babylon bjergtaget seere i mange lande.
Den danske sanger Mads Elung-Jensen har boet i Berlin i de seneste 10 år og har gjort den elegante erotiske Berlinerkabaret til et af sine specialer.
Han kommer nu igen til København med sin kabaretforestilling "Kann denn Liebe Sünde sein?", akkompagneret af den israelske pianist og komponist Tal Balshai.

Sidste år trak forestillingen begejstrede udsolgte huse ved de to opførelser i LiteraturHaus.

Kann denn Liebe Sünde sein?

1918-1933 var en af kulturhistoriens mest markante perioder. Især i Berlin oplevede kabaretmusikken sin største blomstringstid.
I de tre år efter første verdenskrigs afslutning opstod der i Tyskland over 200 kabaretteatre, heraf alene 38 i Berlin. Kabaretscenen var på samme tid raffineret og meget direkte, melodierne på højeste underholdningsniveau og digtenes frække ’Wortwitz’ – ordspil - er stadig uforglemmelige.
På baggrund af en enorm materiel fattigdom blev der skabt fabelagtig musik, teater og kunst. Det alternative seksuelle liv blomstrede og tiltrak vilde fugle fra alle egne. Mange gik under, og den tragiske ende lurer bag hvert muntert højdepunkt.
I “Kann denn Liebe Sünde sein?“ hilser på elegante herrer og glædespiger på alle sociale niveauer. Vi kommer til de store fester og vi hører om de hemmelige træfpunkter for ”det tredje køn”. Til sidst oplever vi (næsten) alt gå til grunde efter nazisternes magtovertagelse.
Vi møder Marlene Dietrich, Zarah Leander og Lotte Lenya, der sang den eviggrønne musik af Bertolt Brecht og Kurt Weill, af Werner Richard Heymann og Friedrich Hollaender.
Vi hører sange som Surabaya-Jonny, Schöner Gigolo, Ich bin von Kopf bis Fuss, Ich küsse Ihre Hand Madame og selvfølgelig Zarah Leanders uforglemmelige Kann denn Liebe Sünde sein?

Mads Elung-Jensen

Den danske tenor Mads Elung-Jensen har gennem de sidste 15 år skabt sin helt egen særlige kabaretform.
Mads er klassisk uddannet sanger fra Det kongelige danske Musikkonservatoriums solistklasse i København. Sideløbende med sin klassiske karriere skabte han i 2004 ensemblet Kopenhagen Kabarett og skrev i København tre meget roste kabareter til gruppen, før han i 2009 flyttede til Berlin.
I Berlin har Mads Elung-Jensen skrevet en række succesfulde historiske solokabaretforestillinger. Han skrev sidste år den muntert-groteske forestilling ButtStuff, der blev uropført i Bøssehuset på Christiania.
Mads Elung-Jensen har også engageret sig i sangligt sorgarbejde. Han organiserer for Berlins Kirkegårdsforvaltning koncertserien ”Abendempfindung” til trøst i sorg for mennesker der er berørt af et sorg- døds og afskedstema.

Tal Balshai

Pianisten, komponisten og arrangøren Tal Balshai er født i Jerusalem og bor med sin kone og tre børn i Berlin.
Som akkompagnatør har han spillet med berømte kunstnere på internationale scener som Salzburg Festivalen, Staatsoper i Berlin og Hamburg, på Scala i Milano. Tal har optrådt med Berliner Ensemble, Deutsches Theater og på andre prominente spillesteder.
Tal Balshais særlige interesse er de jødiske kunstnere der blev fordrevet fra Berlin i 1933, hvis musik han har givet fantastiske arrangementer. Tal komponerer og synger og spiller også egne meget aktuelle kabaretsange.

Til kabareten har du mulighed for at tilvælge en Weimar-anretning bestående af brød, kantaralpølse, ost, paté und gurken. Dertil følger også et glas velkomstvermouth samt et glas hvidvin.
Medlemmer af LiteraturHaus og Poesiens Hus får naturligvisrabat på billetprisen 

Vel mødt til en brændende musikalsk aften!!!

Arrangør

LiteraturHaus er et kraftcenter for litteratur. Vi afholder koncerter, oplæsninger, debatter og meget mere i vores unikke lokaler på Nørrebro.

Lokation

LiteraturHaus LiteraturHaus, Møllegade 7, 2200 København N

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .