eventet sluttede

Kæmpekor-koncert med SoulSingers, Pop'n Soul & Gospelkoret Faith

DKK 50,00

Sted

Dato

30 sep 2018 kl. 16:00 - 17:15

Beskrivelse

En vaskeægte korbattle Royal!

De to Fynske kæmpekor SoulSingers (100 mands gospelkor) og Pop'n Soul (90 mands rytmisk kor) møder det Sjællandske gospelkor Faith (140 medlemmer) i en kæmpe kor-battle i weekenden d. 29-30. september, hvor korene i to dage nørder kor, performance, sangteknik og et fantastisk forpligtende musikalsk fællesskab. Korene ledes af henholdsvis (Sjælland) Nina Luna Eriksen & Kristof Jasik og (Fyn) Janne Wind & Lars Bruno Nielsen. 

Søndag eftermiddag kl. 16.00 spiller alle korene op til sjov i en forrygende koncert med det BEDSTE fra alle verdener, høj energi, fantastisk lyd og kulmination af weekendens kor-battle.

Det vil I ikke gå glip af at opleve. Tre af Danmarks største og bedste kor giver den gas! For bare 50 kr (billet købt på Billetto) bliver dette festfyrværkeri af en kæmpekor-koncert nemlig jeres. Korene optræder hver for sig og sammen med en skøn blanding af swingende Pop & svedig Gospel!

Billetter sælges i døren til 75 kr stykket. Børn på skød er gratis.
Dørene åbner 15.30 og koncerten forventes at være 5 kvarter.
Gratis parkering på Midtfyns Gymnasium, Holmehøjvej 4, 5750 Ringe.

Læs mere om korene: 
http://soulsingers.dk/
http://popnsoul.dk/
http://www.gospelkoret-faith.d...

Arrangør

Lokation

Midtfyns Gymnasium Midtfyns Gymnasium, Holmehøjvej 4, 5750 Ringe

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .