spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

KÆRE KABUL - en kærlighedserklæring til Afghanistan

Afholdt event

KÆRE KABUL - en kærlighedserklæring til Afghanistan

Fra DKK 895,00

Sted

Dato

22 nov 2022 kl. 18:30 - 21:30

Beskrivelse

Det er en stor glæde for Charlottenlund Slot at præsentere dette helt unikke arrangement
– en magisk rejse med Simi Jan.


Med udgangspunkt i sin nye bog ”Kære Kabul” tager forfatter og udenrigskorrespondent Simi Jan os med på en med spændende og unik rejse til Afghanistan, landet hvor smerte og kærlighed går hånd i hånd.

I vores smukke Riddersal byder Simi Jan på oplæsning og personlige anekdoter fra Afghanistan. Det bliver en magisk fortælling om mod, poesi og grænseløs kærlighed.

Sammen med kokken Safi, kendt fra bl.a Go’ Morgen Danmark, har Simi omhyggeligt sammensat en seks retters gourmet menu med afghanske delikatesser: vi skal bl.a. smage krydret suppe, ris, silkemørt lam, kabuli-pala, grøntsager og udsøgt dessert.

Retterne bliver anrettet og serveret som ”share-food” præcist som det ville blive i Simi og Safi’s elskede Afghanistan.

I billetprisen indgår:
Et glas velkomst bobler, seks retters menu og et glas vin under middagen, grøn kardemomme te, foredrag og masser af gribende historier. Der udloddes to ”Kære Kabul” og en goodiebag med lækkerier fra Afghanistan.

Lokation

Charlottenlund Slot Charlottenlund Slot, Jægersborg Alle 1, 2920 Charlottenlund

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .