Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

"Kære krop, Skal vi samarbejde? Kh Mig" (Aarhus d. 3/1)

eventet sluttede

"Kære krop, Skal vi samarbejde? Kh Mig" (Aarhus d. 3/1)

Billetter fra DKK 250,00

Sted

Dato

03 jan 2018 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Marinela Djekic og Michelle Hviid taler på skift i cirka 50 minutter hver.

Først fortæller Michelle (MichelleHviid.dk) om sin elevatortur med +/- 35 kg og hvilke konsekvenser det har haft for hende som menneske og kvinde, både fysisk og psykisk. Michelle har været uvenner med sin krop i det meste af hendes voksne liv, og føler at hun endelig har knækket koden. Det handler især om at samarbejde - med sig selv. Michelle taler om motivation og vedholdenhed. Hvordan alle de kure der lover dig mirakler, kun giver dig det modsatte. Efter et voldsomt sygdomsforløb besluttede Michelle sig for, en gang for alle, at få styr på det vigtigste vi har - os selv. Michelle er forfatter og foredragsholder, på en turne i efteråret 2017 spurgte hun samtlige tilskuere om hvorvidt de var tilfredse med deres egen krop. Det var ca. 10 % og det gav næsten søvnløsenætter af frustration og forståelse.

Derfor lokkede hun Marinela med, Michelles træner som har holdt hende i hånden gennem hele hendes forløb. Tørret tårer væk med forståelse og vækket både kampgejst og muskler.

Marienla Djekic taler om:

- Konsekvenserne ved at ignorere og lukke af for kroppens signaler

- At ingen skal være alene med kropshad, tanker om mislykkede slankekure og kampen med vægten

- At miste kontrollen med sin kost og hvordan man genvinder den

- At lytte mindre til overskrifter og meget mere til sig selv

- Vaner og hvordan man ændrer dem step by step

- Træningsglæde. Hvordan bliver DU glad for at bevæge dig

- Hvorfor så mange fejler og giver op, når det fylder så meget indeni

Foredraget er et kærligt klem. Vi krammer alle på vej hjem efter foredraget (hvis de vil). Vi tror ikke på "Kooooooom sååååååååååå, tag dig sammen" modellen, som sandsynligvis bare skaber mere selvhad. Vi tror på "Kære Krop, Skal vi samarbejde? Kh Mig"...

Efter foredragene taler vi med jer i salen og svarer på spørgsmål.

Kh Marinela & Michelle.

Der er 150 pladser

Lokation

Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .