Spring til hovedindhold

Kære Overgang...

Kære Overgang...

Fra DKK 269,00

Sted

Dato

26 sep 2024 kl. 17:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Dette er en inspirerende og oplysende aften for dig, der selv står overfor eller midt i overgangsalderen – eller har en veninde, søster, mor, der gerne vil vide mere om denne fase af livet. 💡✨

På scenen kan du bl.a. møde:

Anne Louise Hassing, skuespillerinde og netop bogaktuel med "Balance Midt i Livet". På aftenen vil hun dele sine personlige beretninger og indsigter i overgangsalderen. 

Og, Annamette Fuhrmann, kvinden bag instagramkontoen @fuhrmannshedetur og aktuel med foredragsrækken ”Hedetouren”. Hun er desuden netop aktuel med podcasten "Kære overgang..." som du kan lytte til her.

Samt de to fagpersoner, Søs Wollesen, læge med speciale i bl.a. overgangsalderen og forfatter til flere bøger om overgangsalderen, og Dorthe Snejbjerg, speciallæge med PhD i gynækologi og obstetrik. 

Aftenens konferencier er chefredaktør Rikke Dal Støttrup fra ALT for damerne, som sikkert og trygt vil få dig gennem aftenens program 💖

I løbet af aftenen vil du få serveret en let snack og drikke, og inklusiv i billetten er en skøn goodiebag fyldt med lækre hudplejeprodukter sponsoreret af Vichy 🎁

Vi glæder os til at se dig til en informativ, inspirerende og dejlig aften i selskab med en masse skønne kvinder, hvor der er rig mulighed for at stille spørgsmål og høre de optrædende kvinders perfektiver og erfaringer med overgangsalderen 🤩

OBS! Der bliver taget billeder og video under afvikling. Billederne vil blive benyttet i kommercielle markedsføringsmæssige sammenhænge af Egmont samt samarbejdspartnere. Ønsker du ikke at være med på billeder og video, kan du altid gøre opmærksom på dette ved at henvende dig til ALT for damernes personale eller fotografen på dagen.

Arrangør

Story House Egmont er meget mere end magasiner, digitale medier, e-handels-virksomheder og agencies. 

Vi afvikler unikke events til vores forbrugere, altid med et af vores magasiner som afsender. Det være sig ALT for damerne, Euroman eller Hjemmet.

Hos ALT for damerne afvikler vi fx årligt alt lige fra det storslåede ALT for damernes Guldknap i Operaen til ALT for damernes Wellnesstur på Club La Santa til det inspirerende og hyggelige salonformat ALT for damernes Saloner. Events der alle giver læseren mulighed for at komme med bag facaden og ind ALT for damernes univers, opleve redationen, møde et væld af interessante kvindelige oplægsholdere og meget mere på helt nært hold.

Ej at glemme ALT for damernes Kvindeløb, som siden 1982 har afholdt løb for flere tusinde kvinde årligt rundt omkring i landet.

Vi har mange flere events på vej på tværs af alle vores magasiner, så følg med på siden - vi holder dig opdateret :)

Lokation

ALT for damernes redaktion, Strødamvej 46, 2100 København Ø

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori