Kærlig kvinde, kærlig krop

21 mar 2020 kl. 10:00 - 17:00

Hotel Britannia, Torvegade 24, 6700 Esbjerg

Velkommen til et brag af et event med 5 af Danmarks bedste parterapeuter og sexologer

Vil du have et boost til dine feminine sider?

Er din seksualitet lidt gemt og glemt ? 

Vil du lære din kvindelighed og din indre power bedre at kende ? 

Ønsker du ny inspiration til erotik og parforhold?

Er du klar til en ny og mere selvkærlig version af dig?

“Kærlig kvinde, kærlig krop” er et event, som omhandler kærlighed og seksualitet - og alt det ind i mellem. 

Det er et event for kvinder uanset alder, om du er i et parforhold eller single. 

Vi skal bevæge os - både fysisk og mentalt, vi skal skraldgrine, blive endnu klogere og stærkere - sammen.

Dagen indeholder

Foredragsholderne vil inspirere med en masse viden og øvelser, og vi vil dele ud af os selv-  både fra vores personlige liv og vores daglige arbejde med klienter- både singler og par.

Vi vil være til rådighed for dig gennem hele dagen, så brug meget gerne pauserne på at henvende dig, og lad os få en snak om, hvad der rører sig- også i dig!

Vi har bestilt lækker tapas og lagt bobler på køl, der vil være kaffe, te og snacks, og vi krydrer det hele med livemusik i pausen.

Foredragene er:

SKYGGER - HVORFOR DET ALTID HANDLER OM DIG SELV OG IKKE DE ANDRE med Birthe Kock-Jensen:
"- Find din indre krigerkvinde og tag dit lys hjem. En spændende dag, hvor du kan blive klogere på din tvivl, din frygt og din angst for at møde modstand. Bliv klogere på, hvem du er, eller hvordan du kan blive mere modig, nærværende, ambitiøs og betydningen af dig og din tilstedeværelse i livet. Igennem mit foredrag vil jeg lære dig at genfinde din styrke og sider af dig selv, som du har glemt eller gemt i skyggen.

Skyggen handler om bagsiden af dit bevidste selvbillede og indeholder sider, der er skjult for dig selv. Sider af dig selv, som også er smukke, fantastiske og storslåede. Beslut dig for at finde modet tilbage og udforsk dine personligheder, og noget af alt det som du ikke har prøvet før eller ikke har turde. Det er helt OK at falde i forsøget på at nå sine mål. Du fejler først hvis du ikke forsøger at nå dine mål."

ELSK DIG SELV med Kimi Sand
"Mange kvinder er så optagede af, om de ser godt nok ud, er utilfredse med sig selv og har svært ved at elske sig selv som de er. Så hvad er idealer, og hvordan lever vi med dem?
Andre kvinder har været i dårlige forhold, som har slidt på deres selvværd. og de har også brug for at lære at elske sig selv...
Jeg vil tale om, hvordan man kan begynde at elske sig selv og ikke vente på, at andre skal opfylde ens behov."

KVINDE, KOM NED I DIN KROP med Lea Sorgenfrei:
"En dansende og legende workshop, hvor du vil mærke din indre feminine kraft!
Man hører så meget om, at det er godt "at komme ned i kroppen", men hvordan gør man
egentligt det?! Hvordan mærker vi vores krop og vores lyst til livet, når vi i vores moderne
samfund er vant til at skulle regne det hele ud - og med hovedet tænke os til alting hele hele
tiden?"
I denne workshop vil du få mulighed for at dykke ind i dit eget feminine univers og på en sjov
og kærlig måde få mere kontakt til din krop- og til dig!
Vi skal bevæge os til musik (og det behøver ikke at se pænt ud!), bruge vores stemmer (og
det behøver ikke at lyde godt!) og lave øvelser, der alt sammen kan hjælpe dig til at trække
vejret dybt, mærke kroppen og få kontakt til DIG, din kraft og din kvindelighed."

ER DER FORSKEL PÅ MÆND OG KVINDER? med Britt Krogh Grønnebæk:

"Vi kigger på Sexus-undersøgelsen, verdens største befolkningsundersøgelse om seksualitet: Er det virkelig sandt, at kvinder har mindre sex-lyst end mænd? Hvorfor dyrker vi kvinder egentlig overhovedet sex, når det ikke er for at blive gravide? Fantaserer mænd om hvad som helst, og lyver vi kvinder om vores lyster?  Og er det virkelig sandt, at kvinder taler mere end mænd? Hvilke sproglige strategier benytter vi kvinder os typisk af for at opnå det, vi ønsker? Og hvad med mændene? Vi kigger på, hvad der findes af forskning omkring mænds og kvinders brug af sproget - det kan nemlig være med til at forklare, hvorfor vi nogle gange taler forbi hinanden og vi kvinder ikke føler os hørt og forstået - og hvorfor mænd ikke føler sig respekteret."

LYST TIL LYST med Ditte Winkel:

"Har du lyst? Og hvad er lyst egentlig? Vi efterspørger mere lyst end nogensinde, både generel livslyst og sexlyst. Det virker som om det er blevet sværere at passe på lysten og mærke den. Det kan der være mange gode grunde til, men der skal arbejdes for lyst og lykke - for det kommer ikke nødvendigvis af sig selv og det kan ikke tages for givet. 

Ditte vil med masser af humor og faktuel viden sætte fokus på kvinders sexlyst og orgasmer, og hjælpe dig med at forstå, hvad det er for en størrelse, hvordan du kan få mere af den, og hvorfor den kan være din bedste veninde."

Vi lover dig en helt særlig dag, hvor dit kærlighedsliv med garanti får mulighed for at blive opgraderet til en ny og mere farverig version.

Du har her en enestående chance for at udvikle dig i selskab med nogle af de dygtigste sexologer og parterapeuter i Danmark – Det må bestemt fejres - Håber vi ses?