Kærlighed + Kogekunst = Bryllupskage!

24 aug 2014 kl. 15:30 - 17:30

Buenos Kaffebar, Vesterbrogade 108, 1620 København V

Copenhagen Cooking handler i år om "the taste of emotions". Lige dér, hvor mad og følelser mødes, står bryllupskagen, stor og mægtig - og fuld af gode historier. 

Hør om, hvad der gemmer sig bag vore dages bryllupskage og få smagsprøver på bryllupskager fra forskellige punkter i tid og sted.

Lise Lotz fra Kage! Kage! Kage! (www.kagekagekage.dk) vil dele ud af sine fortællinger, viden og opskrifter. Hun er en passioneret kagenørd, -blogger og –kogebogsforfatter. Hun er også teolog af uddannelse og er særligt specialiseret i betydningen af de kager, som vi spiser til årets højtider og andre af livets store fester.

Inkluderet i prisen er - udover foredraget - et glas mousserende vin (eller frugtjuice), en kop kaffe eller te og forskellige søde smagsprøver. Du skal bl.a. smage Mexican Wedding Cookies med masser af pecannødder, traditionel engelsk bryllupskage (fruitcake-style) og en meget sær mostkage, som de gamle romere serverede til bryllupper.

Der vil også være en lillebitte sød goodiebag til at tage med hjem.

På Kage! Kage! Kage!s facebookside (https://www.facebook.com/events/253854488138591/) kommer løbende opdateringer om arrangementet.

Billet

Salg lukket