Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Kærlighed & Lykke - Et foredrag om at hele sit hjerte og blive klar til kærlighed

eventet sluttede

Kærlighed & Lykke - Et foredrag om at hele sit hjerte og blive klar til kærlighed

Billetter fra DKK 175,00

Sted

Dato

21 mar 2017 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

KÆRLIGHED OG ULYKKE
Alt for mange gange har jeg fået knust mit hjerte og jeg kunne ikke forstå at jeg blev ved med at være så uheldig.

Jeg blev ulykkelig uanset om det var mig der gjorde det forbi eller om det var min kæreste.
Og kendetegnet har været at jeg næsten ikke kunne rejse mig igen.

Jeg havde det som om jeg var gået i stykker... Som en totalskadet bil der aldrig kommer på vejen igen. Tankerne om ekskæresten med en ny kæreste var ved at slå mig ihjel invendig fra og det var en kamp at fungere i en normal hverdag.

Jeg sad fast.
Jeg kunne ikke komme videre.
Tankerne kørte i ring.
Jeg havde intet selvværd.
Jeg var dybt ulykkelig.

Jeg kunne ikke spise og heller ikke sove ordentligt og jeg kunne slet ikke overskue at få motion. Jeg troede ikke at jeg nogensinde skulle smile igen.

DE SELVDESTRUKTIVE MØNSTRE
Præcis sådan her har jeg haft det rigtigt mange gange, og de fleste mennesker har nok prøvet det en gang eller to i deres liv.

Men for nogle mennesker -som mig- så er det sket igen og igen og igen, nærmest som var det en dårlig vane.

I marts 2015 skete det igen, og denne gang gik jeg for alvor i stykker. Jeg ønskede ikke at leve længere, heldigvis har jeg et godt netværk som greb mig inden det var for sent og efter 12 dage på psykiatrisk skadestue var jeg klar over at der var et mønster der skulle brydes og ansvaret lå hos mig.

KÆRLIGHEDEN VARER FOR KORT OG HJERTESORGEN VARER FOR LÆNGE
Sådan var det for mig, kortvarige forhold efterfulgt af årelange singleperioder hvor jeg dybest set ikke var rigtigt glad.

Jeg gik mest af alt bare og ventede på at amors pil skulle ramme mig igen, men det skete ikke.
Jeg var stormester i at støde ind i alle de "utilgængelige" eller alle de "forkerte", jeg beklagede mig over at jeg ikke vidste hvor jeg skulle møde en og over at "alle de gode var optagede".

Siden har fundet ud af hvor "fejlen" ligger.
En stor del lå nemlig hos mig selv.
Jeg har forsket intenst i hvad min fortid har af indflydelse på mit kuldsejlede kærlighedsliv, og hvordan jeg kan vende det om til det bedre, og i hvad mit indre har af indflydelse på hvordan jeg oplever kærlighedsscenen, datingscenen og det modsatte køn og på hvordan det føles at være "mig" og være "single".

JAGTEN PÅ PRINSEN
Mange jagter kærligheden og kan næsten ikke holde ud at være alene, det betyder ofte at man går på kompromis med sine egne værdier, ønsker og behov og man begynder at lyve for sig selv fordi man vil tosomheden så inderligt.
Jeg har dedikeret hundredevis af timer på at grave i hvordan man kan komme videre ovenpå et knust hjerte.

Jeg har søgte efter redskaber til hvordan jeg kunne hjælpe mig selv til at få mere mod i forhold til kærligheden og få mere succes med at tiltrække den rigtige ind i mit liv.

Kort sagt, jeg har ledt efter -OG FUNDET- nøglen til hvordan jeg kunne få et sundt og godt kærlighedsliv hvor knuste hjerter og knudemænd ikke er en del af set-uppet.

Ingen kan vide hvornår amors pil rammer, så meget ved jeg, men man kan ruste sig selv til at være klar når det sker og til at være den skønne, selvsikre kvinde enhver mand drømmer om.

Hvad nøglen er, hvordan jeg har gjort og hvad det har haft af betydning og givet af resultat vil jeg rigtigt gerne fortælle dig i dette foredrag og i workshoppen vil jeg give dig de redskaber jeg selv fandt som helede mit hjerte og hjalp mig op af det sorte hul og ud i lyset, rustet med meget mere selvsikkerhed og mod i forhold til kærlighed, parforhold og dating.

DU FÅR ALTSÅ SVAR PÅ

• Hvordan heler jeg?
• Hvordan kommer jeg videre uden at se mig tilbage?
• Hvordan opbygger jeg mit selvværd og min selvsikkerhed i forhold til mænd, kærlighed, parforhold og dating?


❤Jeg har selv gennemgået denne transformation for ganske nyligt og jeg vil fortælle dig om hvordan jeg selv implementerede de værktøjer jeg giver dig, i min egen hverdag og hvad det har skabt af resultater for mig ❤


Lykke og kærlighed burde være på skoleskemaet allerede i folkseskolen, men sandheden er at mange af os lærer om det alt for sent.

Vi er i den grad vores egen lykkes smed, men hvis man aldrig har lært hvordan man gør -hvilket jeg ikke selv havde- så kan det være afsindigt svært at navigere rundt i.

Mange af os bærer også rundt på mønstre og overbevisninger som vi har "arvet" for andre og spm i den grad ikke gavner os.

I dette foredrag med workshop skal jeg nok fortælle dig hvordan man smeder sin lykke og baner vejen for den ægte, modne og lykkelige kærlighed!


Jeg glæder mig til at se dig!
/Hanne ❤ Hjerte Under Ombygning

Arrangør

-En blog om livet: Kærlighed & nedture, livskriser, tanker, mindset & personlig udvikling

Lokation

Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .