Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Kærlighed & mirakler - i din kommunikation

Afholdt event

Kærlighed & mirakler - i din kommunikation

Fra DKK 249,00

Sted

Dato

03 dec 2020 kl. 18:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Dette er en workshop om, hvordan vores kommunikation kan blive kærlighedsbaseret, så den bidrager til kærlighed i dig og mellem dig og andre. Det er en workshop om kommunikation indefra ud – om hvordan den indre transformation fra frygt til kærlighed, kan skabe en kærlig og hensigtsmæssig kommunikation, hvor du og mennesker i dit liv, føler sig set, hørt og mødt.

Hvor kommunikationen tjener Kærlighed.

Det der ofte går galt mellem mennesker er vores kommunikation fordi alt det, der ligger bag, den måde vi kommunikerer på, ofte er ubevidst for os. I vores kommunikation kommer vi, ofte ubevidst, til at give udtryk for vores niveau af tillid og kærlighed til os selv og verden.

Verden er ikke udenfor dig, men i dig. Derfor bliver verden et spejl af dit forhold til dig selv. I vores kommunikation afspejler vores ord, forholdet til os selv. Derfor; når du er for hård, indirekte, anklagende, forsvarer dig, er dig selv utro i dine ord, er uklar, tøvende, forvirret, usikker mv. så er det et spejl af et sted i dig, hvor et kald på kærlighed bor.

Hør mine 8 invitationer til kærlig kommunikation og gå på juleferie med redskaber til en kærlig og nærværende jul for dig og dine.

Mød også op for at tune ind i kærlighed og nærvær, få et glas gløgg og lad os ønske hinanden en glædelig jul.

Dato

Workshoppen afholdes den 03.12.20  fra kl. 18.00-21.00

Sted

EmpowerHouse, Indiakaj 10, 2100 København Ø

Pris

kr. 249,-

Glæder mig til at se dig.
Kisser Paludan er spirituellærer, psykolog og forfatter 

Arrangør

Kisser Paludan er spirituel psykolog, foredragsholder og forfatter til bøgerne; Parforhold og livet med børn, Elsk den du er, MOD til at være dig og Bevidst forældreskab. Kisser er specialist i selvværd, personligt lederskab, nærvær og mod og en nærværende, indlevende, konkret og inspirerende foredragsholder. Hjælper dig til at finde hjem til dit autentiske Selv, hvor indre ro, frihed, styrke, glæde og ubetinget kærlighed bor.


Lokation

Indiakaj 10, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .