Kærlighed og Enneagrammet - Et 2022 som kærlighedsagent i dit eget liv.

Kronprinsensgade 10, 1.sal, 1114 København
01 feb 2022 kl. 18:00 - 21:00
Super arrangør
Billetter DKK 297,00
Billetter DKK 297,00

Denne aften-workshop er en invitation til sammen at tune ind i et nyt magisk år ledt af Kærlighed.

Kærlighed er vores største superkraft, vores Sjæls essens og meningen med at vi er her.

Kærlighed og det guddommelig er ét for mig, så når vi tuner ind i kærlighed, tuner vi også ind i det guddommelige/universets visdom.

Alle Enneagramtyper, bærer i sig dybe smukke sjælskvaliteter, som vi er her for at finde hjem til. Det er det, for mig, som hele Enneagramrejsen handler om. Alle kvaliteterne er et udtryk for den store Kærlighed, vi alle er en del af.  

På denne aften ser vi på hvilke blokeringer hver type har for at finde hjem til vores Essens og vi mærker hver types essens. Du vil gå fra aftenen med en inspiration til din særlige rejse hjem, og til, hvordan et nyt år, ledt af Kærlighed, kunne se ud for dig.

I løbet af året kommer der Kærlighedscirkler og Enneagrammet aftener, hvor du får mulighed for at fordybe dig i hver essens.

Profile picture
Kisser Paludan

Kisser Paludan er spirituel psykolog, foredragsholder og forfatter til bøgerne; Parforhold og livet med børn, Elsk den du er, MOD til at være dig og Bevidst forældreskab. Kisser er specialist i selvværd, personligt lederskab, nærvær og mod og en nærværende, indlevende, konkret og inspirerende foredragsholder. Hjælper dig til at finde hjem til dit autentiske Selv, hvor indre ro, frihed, styrke, glæde og ubetinget kærlighed bor.


Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke