Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Kærlighed og vuggestuer

eventet sluttede

Kærlighed og vuggestuer

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

19 aug 2013 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Det er ikke ethvert ph.d.-forsvar, der trækker fulde huse, men det gjorde småbørnsforsker Ole Henrik Hansens. Samfo er stolte af at kunne invitere til foredrag med selvsamme forsker den 19. august 2013, hvor han vil tale om småbørn, deres mødre og ikke mindst om kærlighed. Aftenens ordstyrer er forfatter Jane Thoning Callesen, der netop har udgivet En blid start – for dig og dit barn, der er den første danske bog om Attachment Parenting.

--- --- ---

***Billetsalget er pt. lukket og genåbnes først ved arrangementets start iaften. Vil du købe billet i døren medbring da venligst kontanter - og helst lige penge. På herligt gensyn!

--- --- ---

Da Ole Henrik Hansen i april i år forsvarede sin afhandling Stemmer i fællesskabet måtte universitetet, DPU, TV-transmittere begivenheden i et tilstødende lokale, fordi auditoriet var fyldt til bristepunktet. Hvorfor? Fordi Hansen forsker i et emne, der berører stort set alle danske forældre: Mere end 91 pct. af alle etårige passes i offentlige dagtilbud, og hvem vil ikke gerne høre, hvad der foregår, når man vender ryggen til og, i starten ofte med tårer i øjnene og en knugende fornemmelse i maven, forlader den lille størrelse for dagen?


Hansen fandt i sin afhandling, at der er grund til at løfte kvaliteten af den pædagogiske praksis i vuggestuerne. Han fandt, at fri leg ikke er lige fri for alle. Og han fandt, at normeringer ikke er alt. Kort sagt blotlagde afhandlingen en virkelighed, der ikke stemmer overens med den gængse opfattelse af det Institutionsdanmark, som så mange af os tager for givet. Hansens observationer fascinerede og provokerede mange, og hans foredrag vil gøre det samme.


Ole Henrik Hansen modtog i år Samfos Børnefamiliepris, fordi han fastholdt modet til at fremkomme med de resultater, der uden tvivl var ubelejlige for det etablerede system. Hans forskning åbnede den offentlige debat for holdninger, der ellers sjældent gives stemme. Vi fik lov at tale om børnene, og der blev hul igennem til at fremføre argumentet, at institutionalisering af barndommen ikke per definition, ikke for alle og ikke for enhver pris er af det gode. Nu glæder vi os til at byde ham velkommen endnu engang.


Dørene åbnes 18.30. Efter foredraget er der mulighed for at stille spørgsmål under kyndig styring af Jane Thoning Callesen.


Vel mødt den 19. august i Kulturhuset på Islands Brygge. Vi garanterer, at der bliver talt mest om kærlighed.

Lokation

Kulturhuset Islands Brygge, "Lysthuset", Kulturhuset, Islands Brygge 18, 2300 København S.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .