KÆRLIGHEDEN I 5. DIMENSION v/Ianneia Meldgaard

29 okt 2020 kl. 19:00 - 20:30

Foredrag: KÆRLIGHEDEN I 5. DIMENSION

Ianneia Livia Silke Meldgaard, www.empoweryou.dk

Her i 2020 står vi for alvor på tærsklen til Vandbærerens Tidsalder og livet i 5. dimension. Vi er i fuld gang med at give slip på den gamle verdens programmer i form af tankemønstre, følelser og vaner, som har defineret vores liv i Fiskenes Tidsalder, hvor Jorden har befundet sig i 3. dimension. Og erstatte dem med nye programmer, der matcher den højtvibrerende energi, som Moder Jord og menneskeheden er på vej ind i.

I denne opstigningsproces (aka ascensionsproces) er vi nødt til at omdefinere rigtig mange kvaliteter, som ser noget anderledes ud fra 5. dimension (sjælens perspektiv) end fra 3. dimension (egoets perspektiv). Af de kvaliteter, som skal omdefineres, er KÆRLIGHED nok den allervigtigste, da den er ophavet til ALT, herunder hver eneste sjæl, som lever på Jorden.

I dette foredrag ser vi på kærligheden fra hhv 3. og 5. dimension. Vi ser på, hvordan livet i den gamle energi har tvunget os til at knytte bestemte betingelser til kærligheden og dermed forvrænge, fordreje, indskrænke og misforstå kærlighedens dybeste væsen. Og vi ser på, hvordan vi omdefinerer vores forståelse af kærlighed og vores måde at praktisere ubetinget kærlighed på, så den matcher vibrationen i 5. dimension.

Vi kommer bl.a. ind på følgende spørgsmål:

Hvad er det helt basalt for et paradigmeskift, vi står midt i? Hvad betyder det, at vi går fra egobevidsthed til sjælsbevidsthed?

Hvordan har den gamle energi påvirket vores forståelse af det feminine og maskuline – og hvilke konsekvenser har det haft for vores måde at forstå kærlighed på?

Hvordan ser kærligheden i 5. dimension på følgende problematikker:

- selvkærlighed/egoisme
- grænser i nære relationer
- afhængighed/medafhængighed
- tilgivelse
- kønsroller
- skabelse
- frygt/bekymring
- ærlighed/autenticitet

Velkommen til en aften i kærlighedens tegn i 5. dimension
BEMÆRK - Gratis for medlemmer af Den Spirituelle Skole

AwareHeart - Den Spirituelle Skole, rummer en vifte af gode spirituelle undervisere, foredragsholdere, arrangementer og behandlere. Det er formålet at løfte kendskabet til at leve med spiritualitet som en naturlig og støttende del af det fysiske Liv.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke